Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan kjøpe brukte dekk

Shopping for brukte dekk gjøres best når du kan se og føle dekkene. Bestemme den sanne tilstand av dekket er lettere når du kan kjøre hendene langs dekk, inspisere innsiden og måle slitebanen. Hvis du kjøper brukte dekk på nettet, er det viktig at du spør mange spørsmål før du foretar et kjøp. Du trenger
Bane manometer eller penny
Vis mer Instruksjoner
Kjøp av brukte dekk i Person
en

Sjekk hvilken størrelse dekk du trenger før shopping. Denne informasjonen finnes på førersiden dør-panelet eller i brukermanualen. Hvis dekkene som er på bilen avviker fra produsentens foreslåtte dekkdimensjon, kjøpe et brukt dekk som matcher størrelsen som er på bilen.
2

Inspiser brukte dekk for ujevn dekkslitasje. Sjekk for dette ved å kjøre hånden din langs dekk og føler for slitebanen som stiger og dips. Extreme, gjør ujevn dekkslitasje dekket vises flatere på den ene siden enn den andre siden.
3

titt på innsiden av brukte dekk for bevis for reparasjoner, slik som plugger eller patcher. Hvis et dekk har hatt for mange reparasjoner som er gjort til det, kjøpe et annet dekk.
4

Mål mønsterdybden med en slitebane manometer eller en krone. Ta en krone, og snu den opp ned. Plasser den i mellom trinnene. Slitebanen bør komme til minst toppen av Lincoln hode for minimum mønsterdybde på et brukt dekk.
5

Kjør hånden langs den indre kanten av brukte dekk og føler for tårer. Hvis den indre kanten, også kjent som perle, er dratt, vil dekket ikke helt tett langs kanten.
Kjøp av brukte Dekk Online
6

Finn størrelse på dekkene dine ved å se på sideveggen av en gjeldende dekk. Online selgere liste bredde, høyde og felgstørrelse (for eksempel 225/55/17), så du trenger dine dekk tall når du kjøper online.
7

Forskning selgerens rykte før du kjøper brukte dekk. Slå opp selskaper gjennom Better Business Bureau og lese selgerens tilbakemeldinger på nettauksjoner.
8

Still spørsmål for å finne ut hvor mange miles dekkene har, dybden av slitebanen, hvis dekkene har reparasjoner, hvis dekkene har fortauskant utslett og hvis dekkene har selv dekkslitasje.
9

Få et bilde av den faktiske brukte dekk du kjøper sendt til din e-postadresse. Spør selgeren for flere bilder hvis bildene er utydelige eller tatt fra en dårlig vinkel. Se disse over nøye før du kjøper.
10

Betal for dine brukte dekk med et kredittkort eller sporbar postanvisning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70953.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair