Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Ford Speedometer Problemer

Speedometeret er en viktig del av bilmotoren som det indikerer hastigheten på bilen din mens du er på veien. En defekt speedometer kan forårsake store kjøreforhold problemer, som kan føre til speed-relaterte ulykker eller et unødvendig fartsovertredelse billett fra politiet. Som med alle merker av kjøretøy, Ford biler er utsatt for speedometer problemer. Makeup

De fleste Ford-modeller er utstyrt med en programmerbar Speedometer /kilometerteller Module (PSOM). Den PSOM omfatter kilometertelleren og speedometer, som er elektronisk styrt av en programmerbar mikroprosessor. Modulen fungerer ved å motta hastighetssignaler fra Differential Speed ​​Sensor (DSS) og konverterer signalet innspill til standard 8000 pulser per kilometer utgang.
Problemer

mest vanlige problemer med Ford speedometer er når den spretter frem og tilbake hele tiden mens bilen blir kjørt. Et annet problem som kan oppstå er når speedometeret ikke beveger seg i det hele tatt. Dette indikerer at bilens speedometer er død.

Causees

Speedometer problemer oppstår vanligvis når det skjer store endringer i en Ford. Disse inkluderer skiftende typer drivstoff (fra diesel til blyfri bensin for eksempel), og skifte av dekk, som bilens hastighet ytelse varierer avhengig av disse to aspektene. Det er ikke uvanlig så for deg å oppleve en defekt speedometer etter å ha hatt dekkene endret, for eksempel. Konverteringen konstant behov for å beregne aktuell hastighet er forskjellige og har ennå ikke bestemt.
Feilsøking
p Hvis du tror du har problemer med din Ford speedometer på grunn av dekk eller drivstoff endres, den beste måten å løse det ved å tilbakestille PSOM. Du kan gjøre dette ved å trykke på SELECT-knappen på den øverste høyre hjørne av speedometer, så du velger null for trippteller. Deretter trykker du på RESET-knappen (vanligvis på øvre venstre side av speedometer), og når trippteller vises, deretter trykker du på SELECT-knappen igjen for å se kilometerstand. Det er også et must å endre speedometer interne konvertering konstant hvis du har endret dekkdimensjoner fordi dette vil gjøre det mulig for speedometer for å beregne din hastighet nøyaktig.
Reparasjon

Fordi Ford speedometer er utstyrt i en full-enhet modulen, er den eneste måten å fikse et ødelagt speedometer ved fullstendig utskifting. De PSOM enheter kan være ganske dyrt på grunn av deres datamaskin deler. Derfor er det viktig sjekke ut din speedometer ytelse (samt kilometerteller beregninger) og gi de riktige konvertering konstanter slik at de ikke bare vil kunne gi korrekte beregninger, men også unngå inkompatibilitet problemer med noen nye endringer på bilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71436.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair