Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Når skal Bytt Tie Rods

På rack og pinion styring, de indre tie stenger strekker seg fra styringsgruppen rack og direkte feste til de ytre tie stenger ender. De ytre tie rod ender er koblet til styringsgruppen knoke. Denne forsamlingen opprettholder manøvrerbarhet av styringsgruppen. Pressbolt og tie rod ender også er manipulert under foran og fire hjul justeringer for å justere tå. Fordi opprettingsspesifikasjoner er innenfor minimale grader, kan en liten lek fra en slitt tie rod påvirke dekkslitasje, styreegenskapene og sikkerheten av kjøretøyet. Ytre Tie Rod Ends

Koblet til den indre tie rod slutten og deretter knoke, bør det ikke være vertikal eller horisontal bevegelse i den ytre tie rod slutten. Test disse for hånd. Med rattet ulåst og forakselen - eller hele bilen - løftet, plasserer hendene på dekket på ni og tre stillinger. Wiggle dekket frem og tilbake i korte jevn slag mens en hjelper inspiserer bevegelse av ytre tie rod slutt på knoke tilkobling. Du vil også være i stand til å føle og muligens høre bevegelse i tie rod slutten.

Plasser rekruttere inne i bilen og få ham eller henne raskt vri rattet helt til venstre og deretter helt rett et par ganger. Inspisere den ytre tie rod ender for noen vertikal bevegelse.
Inner Tie Rods

indre tie rod ender er litt vanskeligere å diagnostisere med mindre helt utryddet. Bevegelse fra de ytre tie stenger endene kan overføre løshet og støy gjennom hele kurven. Legg hånden på den indre tie rod slutten - en om gangen - og løft opp og ned for å sjekke for slark. I ekstreme tilfeller vil du kunne se vertikal bevegelse i indre forbindelse. Flytting den beskyttende støvel vil også gi deg en bedre visuell inspeksjon. Pass på at du ikke forvirrende bevegelse i de interne rack-foringer med bevegelse i indre tie rod. Følelsen i følelsen slark i indre tie rod vil være veldig mye det samme som den ytre når du flytter dekket frem og tilbake litt, men hvis den ytre tie rod slutten er sikker, er det mest sannsynlig den indre som må skiftes.
Når skal Bytt Tie Rod Ends
p Det er ingen intervall vedlikeholdsplan som anbefaler at du bytter tie stenger eller tie stenger slutter før de utløper. Med andre ord, hvis det ikke er ødelagt, ikke reparer det. Knyt stenger og knytte stangendene skal inspiseres hver gang bilen er løftet siden inspeksjonen er raskt og enkelt.

Bytt parallellstagene bare når det er å spille i dem. Hvis fett støvler er kompromittert, kan du erstatte dem så selv om det ikke er akseptabelt, spill fordi de vil snart bli forurenset og må skiftes ut.

Indre tie stenger er litt vanskeligere å erstatte enn ytre tie rod ender. De krever vanligvis en indre tie rod fjerning verktøy for å koble dem fra stativet.

Smør nippel beslag på ytre tie rod ender under hver glidemiddel, olje og filter service.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71257.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair