Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Saturn relé Problemer

The Saturn Relay markerte den første og eneste gangen bilprodusenten Saturn gjort en oppføring i minivan-markedet. Relatert til de andre minivans i General Motors (GM) familie - Buick Terraza, Chevrolet Impala og Pontiac Montana SV6 - det var egentlig en ommerket Chevrolet /Pontiac kjøretøy. Kanskje på grunn av det, var forbrukernes reaksjoner lunken, og Relay varte bare i to år: 2005 til 2007. Den ble erstattet av crossover SUV, Outlook. Elektrisk System

Et vanlig problem med Saturn releer er med sine elektriske systemer. En defekt chip i drivverket kontroll modul (PCM) kan påvirke bensinpumpen og resirkulering av eksosen (EGR), og dermed krever utskifting av PCM.

Også, det kan være små problemer med OnStar, et abonnement-basert elektronisk tjeneste bare installert i GM biler. I noen releer, kan hele systemet nekte å starte opp, noe som kan løses ved å ta ut sikringen i ca 5 minutter. I andre tilfeller kan det globale posisjoneringssystemet miste presisjon, noe som kan skyldes bilens frontrute -. Eller forårsaket av gjenstander plassert på hyllen bak at antennen er plassert der
Engine

2005 og 2006 releer er tilbøyelige til motoren kveles eller unnlater å starte. I noen tilfeller vil ledningskontakter under førersetet må byttes ut på grunn av fuktighet og /eller korrosjon. I andre tilfeller kan det hende at bilen trenger en utskifting av drivstoff nivå avsender.

I noen 2005 releer med 3,5-liters motorer, kan en pipelyd bli produsert under akselerasjon, og dermed krever utskifting av PCV rør.

sjekk motoren lys

"Check Engine" lyset kan tennes i noen 2005 og 2006 releer på grunn av svikt i Delphi EGR ventil installert. I slike tilfeller er Delphi ventiler erstattet med Seimens seg.
Horns

Noen 2005 og 2006 releer kan ha problemer med riktig funksjon av deres bil horn på grunn ekstra press kreves på noen flekker av rattet pads. Mykere fjærer er tilgjengelige for å ettermontere på rattet.
Bremser

Noen 2005 releer kan mislykkes i å tilpasse kravene i FMVSS (Federal Motor Vehicle Safety Standard) nr. 135 for bil bremsesystemer. Standarden krever at kjøretøyet ikke flytte i 5 minutter når det stopper på en bratt bakke som samtidig er i nøytral. Uten kostnad, kan forhandlere se etter håndbrekket glidning på hver bak bremsekalippernes, utføre caliper erstatning hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71403.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair