Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hva kan forårsake Transmission Problemer?

En bilens girkasse er en integrert del av sin mekaniske funksjonalitet. Problemer med bilens girkasse kan alvorlig begrense bilens evne til å operere. Det følgende er en kort liste over noen av de vanligste årsakene til problemer med overføringen. Lav Transmission Fluid Levels

For en overføring til å fungere skikkelig, har det å ha en tilstrekkelig tilførsel av overføring væske i systemet sitt. Lave overføring væske nivåer kan forårsake overføring utstyr glidning, ikke-skiftende forhold og dårlig samlet overføring ytelse.
Dirty Transmission Fluid Filter

En skitten girolje filter kan tillate overdreven smuss eller skitt å bygge opp innen en transmisson, som kan ha negativ innvirkning på overføring funksjon og resultere i en vareity av overføring problemer, inkludert treg giring og slipping.
Worn Transmission Bands

Transmission band, som er gummierte band som lenker overføring utstyr setter, kan bli slitt og frynsete over tid. Denne tilstanden påvirker negativt utstyr funksjon og kan føre til betydelige overføringen relaterte problemer.
Slitt Transmission Gears

Girkasser, som gir den grunnleggende funksjonaliteten av en sending, starter å slite ut gradvis over tid. Overdreven slitasje hindrer girene fra linking, eller meshing riktig, en tilstand som resulterer i betydelig overføring dysfunksjon, inkludert overføring utstyr glidning.
Feil Momentomformer

En overføring dreiemoment converter er ansvarlig for trykksetting automatgir væske, en pressurization som leverer den kraft som trengs for å skifte overføring tannhjul. En slitt eller dysfunksjonelle momentomformer kan hindre overføring væske fra å være skikkelig trykk, som i sin tur negativt påvirker overføringen utstyr funksjon og virkemåte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71100.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair