Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik bruker du en Transmission Jack

De verktøyene som trengs for å korrigere feil i kjøretøy sendinger og måten de bruker tannhjul under drift er en spesiell mye for å få jobben gjort riktig. En overføring butikken vil ha teknikere som forstår hvordan du bruker en overføring jack, air-kjøring socket fastnøkkel, snuse barer, dynamometer og deler rengjøringsmidler som er en forutsetning for å fullføre en overføring gjenoppbygge, installasjon eller fjerning. Når arbeidet inne i overføringen er fullført, er det nødvendig å plassere overføring på sin plass under kjøretøyet, og dette er gjennomført ved hjelp av en spesiell type jekk. Du trenger
AutomobileCar liftTransmission jackSafety strapsCompressed luft
Vis flere instruksjoner
en

Hev overføring ved hjelp av en bil heis til ca 60 inches. Denne avstanden fra gulvet er den perfekte høyden for å begynne å fjerne eller installere en girkasse i bilen. Ved hjelp av en overføring jack å fjerne overføring væske, sjekk ventil kropp og installere en overføring eller fjerne en kan begynne når overføringen eller den tomme overføring plass er i riktig høyde for bruk.
2

Koble komprimert luft linjer til snap-kontakten på overføring jack luftinntak ventil. Installasjon eller fjerning av en overføring ved hjelp av en kvalitet air jack innebærer sentrere vekt på å utvide overføring jack arm. På toppen av forlengelses-arm er en plate som er stor nok til å plassere girhus på den og tillate noen sikring av overføringen på ett sted. Med en overføring festet til rammen, gjør jack det lettere å bære den tunge vekten av selv de minste overføring modeller.
3

senter jekken under den hevede kjøretøy, slik at jack arm kan strekke seg opp til den væske pannen av overføringen. Bruk trykkluft til å utvide i uttaket slik at det presser opp overføringen litt, tar vekten av boltene som fester det på bilen. Nå overføring kan være usikret fra kjøretøyet og jack kan senke vekten når fjerningen har oppstått.
4

Sikre overføring på jack topp plate. Ved hjelp av tilbehøret stropper, eller et mellomlegg for å gjøre en bedre passform for overføring pan på topplaten for overføring jack støtte system. Sikring overføring til kontakten før du flytter overføring fra ett område til et annet må fullføres for å unngå skader eller skader fra fallende utstyr.
5

Drain og rengjør væske beholderen når du bruker en overføring jack. Siphon fluid fra beholderen retensjon på kraftoverføringen jekk i en større 50-liters trommel for resirkulering på et senere tidspunkt. Koble fra trykkluft og oppbevares på et rent område. Smør lagrene med fett og vedlikeholde all overføring festeanordningen som følger med det opprinnelige kjøpet av overføringen jack og holde lett tilgjengelig for fremtidig referanse og bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71063.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair