Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Tow Med en bil Tow Bar

Er du trenger å taue en bil med bilen, men er usikker på hvordan du skal koble dem opp? Tauing en bil er faktisk ikke så vanskelig. Det er bare noen viktige ting du trenger å vite. Alltid sørge for at du er aldri slepe en bil som er for stor for kjøretøyet stry og ikke kjøre så fort du normalt ville. Hvis du bare ta hensyn til hva du gjør, kan du enkelt taue en bil med bilen din. Du trenger
Car slep barA-frame slep bar
Vis flere instruksjoner
en

Fest bil tilhengerfeste på bilen som vil gjøre tauing, ved å holde slep bar parallell til bakre støtfanger. Hook metallklips rundt toppen av støtfangeren for å holde tilhengerfeste på plass. Hekte lavere klipp på slep bar til bunnen av støtfangeren og trekk slakk ut ved å trekke det overskytende kjeden gjennom festehull og lås på plass ved å skyve kjeden inn kontakten på støtfangeren stikk. Stram tilhengerfeste ved å slå vingemutre på kjetting for å stramme de resterende slakk.
2

Fest A-frame tilhengerfeste til kjøretøyet som skal slepes ved å holde bunnen av A-ramme parallelt med fremre støtfanger av kjøretøy som skal slepes. Fest metallklips på slep bar til toppen av fremre støtfanger til å holde på plass. Fest lavere klipp til bunnen av støtfangeren og trekk slakk ut av kjedene ved å kjøre gjennom festehull og låse på plass, skyve kjeden inn sporene på støtfanger og snu for å låse. Stram A-frame tilhengerfeste ved å dreie vingemutteren å trekke slakk ut av kjeder.
3

Move A-ramme på plass ved å ha noen sakte kjøre bilen skal slepes på plass mens noen holder A-ramme opp og dirigerer driver på plass. Senk A-frame kulefestet over stikk ball på bilen støtfanger stikk til trekkvognen. Når kulefestet er helt på plass i løpet stikk ball, skru over toppen av kulefestet å sikre. Koble kjettinger fra A-ramme til rammen for trekkvogn (dette er en sikkerhet kjede).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71071.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair