Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan justere kjørelys på en Honda Civic DX

kjørelys som ikke er justert riktig kan utgjøre mange problemer for både føreren og møtende trafikk. Hvis frontlykter peker for høyt, kan selv de lave bjelker være for lyse for motgående trafikk. Hvis lysene er pekt i feil retning kan det være vanskelig for deg å se veien i mørket. Mekaniker butikker tar et gebyr for å sjekke og justere frontlysene. Lær å justere kursen mot en Honda Civic DX og løse problemet selv. Du trenger
Philips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Park på et flatt underlag. Tom alt ut av bilen unntatt det som normalt holdes inne i bilen. Ha en person nær til vekten din sitter i førersetet for å få bilen så nært som mulig til normale kjøreforhold. Også sjekke for å være sikker på at dekktrykket er på riktig trykk før utjevning frontlysene.
2

Åpne panseret og finn horisontal justering indikator bak frontlykter. Denne indikatoren er plassert på baksiden av frontlys huset på den siden som er nærmest til utsiden av bilen. Det ser ut som en serie av bolter og muttere, men har små tannhjul på det som er i samme farge som plast på baksiden av frontlys. Indikatoren bør være på linje med "0". Hvis indikatoren ikke er justert på "0"-merket, bruker du en Philips skrutrekker til å skru skruen på justering utstyr til "0"-merket er justert.
3

Finn vertikal justering indikator. Denne indikatoren er plassert nær toppen av baksiden av frontlys. Det er en lys grønn farget tube av væske, lik en snekker nivå. Boblen i nivået bør være i midten, mellom de to lengste merkene på røret. Hvis boblen ikke ligger i sentrum, bruker du en Philips skrutrekker til å skru skruen i gear, som ligger på toppen av frontlys.
4

Gjenta fremgangsmåten for den gjenværende frontlys, noe som gjør dem både identiske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71104.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair