Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hva er innsugsmanifoilene?

Alle bilmotorer har innsugsmanifoilene, motordeler som godtar innkommende luft /drivstoff blanding gasser og transportere dem inn i motorens sylindere, hvor de blir antent og brent, en prosess som skaper motorkraft. Innsugsmanifoilene trakt luft /drivstoff blandingen i Motor

inntak manifolder, som er store, avlange stål eller aluminium motor stykker som har uthult porter, eller passasjer, i dem, bro over gapet mellom en motor drivstoff induksjon system (forgasser og innsprøytning) og dets viktigste brennkammer. Innsugsmanifoilene består av hule kanaler, eller porter, der luft /drivstoff gasser strømmer gjennom en rute til en motorens sylindre.
Innsugsmanifoilene Forbedre Air /Fuel Gas Oppvarming

Som en forgasser eller innsprøytningssystem forbereder bilens luft /drivstoffblandingen, luft /drivstoff blandingen strømmer inn i bilen inntak manifold, som blir varmet opp som bilen motoren varmes opp. Den oppvarmede inntaksmanifold varmer opp luft /drivstoffblandingen og bidrar til å forberede den for forbrenning i motoren.
Intake Manifold Komprimer Air /Fuel Blanding

Som et bilens luft /drivstoff blandingen renner gjennom et inntak manifold, blir blandingen komprimert som det strømmer gjennom de smale inntak manifold-porter, en prosess som gir raskere dens flyt og fart, som igjen gjør at luft /drivstoffblandingen mer brennbart som det . hodene inn i motorens sylindrer
Intake Manifold Hus Fuel Induction System

En bilens inntak manifold er basen som det er drivstoff induksjon system - forgasseren eller innsprøytningssystemet - hviler. Inntaket manifold gir en solid, flat base som et bilens drivstoff induksjon system festes. Inntak samlerør havner på linje med de spennende drivstoff portene på drivstoff-induksjon system.
Innsugsmanifoilene påvirker Engine Horsepower

Størrelsen og formen på bilens inntak manifold spiller en sentral rolle i motorytelse. Standard, fabrikkinstallerte innsugsmanifoilene tendens til å være kortere med mindre inntak porter, en utforming som begrenser luft /drivstoff blandingen inntak mengder og fart, noe som begrenser motorkraft. Høy ytelse innsugsmanifoilene er lengre med større inntak porter, en design som forbedrer luft /drivstoffblandingen flyt og resulterer i større motorytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71103.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair