Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Skrap en bil eller lastebil

Scrapping en bil er betegnelsen som brukes for å beskrive ta en bil til Metal Resirkulerer. Metal Recyclers vil betale deg for useriøs biler, lastebiler og varebiler, samt andre typer metall, som kan være en flott og enkel måte å bli kvitt en useriøs bil. I dagens marked, kan noen litt ekstra penger hjelpe og utrangering biler kan faktisk gi en anstendig avkastning for hvor mye krefter det tar. Det er også mulig å finne folk som har flere gamle biler bare sitte i hagen deres, som vil være mer enn fornøyd bare for å se dem gone.Since metall recylcers betale deg pennies per pund, er det viktig å forstå hvordan å skrap en bil, slik at du får mest mulig penger ut av juks kjøretøyet. Det er noen deler som er verdt mer til skrap verftet, så det er verdt det å ta seg tid til å fjerne dem. Du trenger
Truck
Jack og Jack Stands
Sterk Chain
Socket Set
avbitertang
lirke bar
bajonettsag (sawzall)
ComeAlong Wench
Tow Dolly, Tow Barer, eller andre Tow Trailer
Vis flere instruksjoner
en

Før du hopper i en faktisk få til å fungere, er det viktig å vurdere om det er verdt det å junk bilen. Noen kjører og kjører bil er nesten alltid kommer til å være verdt mer som en bil enn det ville være som skrapmetall.

Så hvis det går og stasjoner, ikke skrap det, men i stedet sette den på Craigslist for $ 500, så dette er en fair pris og mer enn du ville fått fra opphugging det.
2

Deretter bruke litt tid på å kontakte den lokale skrap verft og metall recylcers å finne ut hvor mye de betaler for søppel biler. De bør gi deg en pris per 100 pounds. Hvis skrap verft sier det er en fast avgift, se et annet sted, fordi du ikke vil få mest penger på denne måten.
3

Mens du snakker med skrap verftet, er det viktig å spør dem deres krav på gasstanken og væsker. Noen krever ikke at du drenere væske i det hele tatt, mens andre krever at bensintanken fjernes eller bare drenert. Spør dem om de har noen andre krav, for eksempel fjerne glass.
4

Før du gjør noe, er det en god idé å trekke bilen inn i det åpne hvis det er i skogen, og hvis i det hele tatt mulig, legg den på et stykke betong eller asfalt mens du arbeider.
5

Inspiser dekk og fylle dem med luft. Det vil trolig også være nødvendig å jekke bilen opp og plassere den på bukker. Husk å være svært forsiktig når du arbeider under bilen, betaler spesiell oppmerksomhet til dekkene, som tørre råtnet dekk kunne pop.
6 p Hvis den skrap verftet krever det, avløp eller fjerne gasstanken og andre væsker, som olje og girolje.
7

Neste løft av startmotoren, dynamo, og andre elektriske motorer. Sett disse til side, fordi bilopphugging vil betale ekstra for elektriske motorer.
8

Ta ut batteriet og sett det til side, så mange skrap verft vil betale en fast avgift for batterier.

9

Finn og fjern katalysatoren, som er festet til eksosrøret mellom motoren og lyddemperen. Vanligvis katalysatoren er plassert under passasjersetet, spesielt på eldre biler. Skrap verft vanligvis betale mellom $ 10 og $ 50 for en katalysator, så det er definitivt verdt å ta.

Den enkleste måten å fjerne en katalysator er å bruke en bajonettsag med metall blad. Dette vil lett skjære gjennom de fleste eksosrør. Pass på at du kuttet på et tidspunkt var det bare ett lag av eksosrøret og ikke bekymre deg for å komme for nær katalysatoren.
P Det kan også være mulig å lirke katalysatoren ut med en stor kråke bar, bryte sveiser, men dette vil ikke alltid fungere. Fjerne boltene er også et alternativ, men dette kan være svært vanskelig, om ikke umulig, på grunn av den høye varmer og alder på de fleste eksosanlegg.
10

På dette punktet, bilen er i utgangspunktet klar å gå. Det er en god idé å se om det er noen salvageable deler eller dyre deler som du kan selge separat. For eksempel kan auto glass være svært dyrt, så hvis du ser en buet vindu, kan det være en god idé å fjerne det og prøve å selge den separat.
P Hvis du har tid og kunnskap, vil du også få mer penger ved å fjerne motor og girkasse. Dette er ikke nødvendig, men siden de fleste motorer og girkasser er laget av støpt aluminium, vil du få mye mer hvis du tar den fra hverandre og skille aluminium.
11

Når du er klar til å laste bilen på slep dolly, fest jenta til lastebilen eller slep dolly og sørg for at bilen er i nøytral og parkeringsbremsen er ikke satt. Bruke kommer sammen tjenestepike, trekke bilen opp på slep dolly, gjør at hjulene oppstillingen.
12

Sørg for å ta med dekk jern med deg når du goto skrap verftet. Mens du venter i kø for å veies inn, kan du begynne å løsne mutrene på skrap bil. Når det er din tid til å bli veid på, spør hvor du trenger å ta bilen, katalysator, batterier og elektriske motorer.

Skalaen master vil henvise deg til en kran, som vil plukke bilen opp ut av slepet dolly. Men, vil du sannsynligvis nødt til å ta den elektriske motorer, batterier, og katalysator til en annen del av tunet, så sørg for å spørre om dem.
13

Park ved siden av kranen og avslutt løsne dekkene. Hvis du kan fjerne stroppene uten at bilen ruller ut av slepet dolly, gjøre det. Ellers har kranen fange og holde bilen mens du fjerner stroppene. Til slutt, når bilen er i luften, fjerner alle dekkene og plassere dem i lastebilen.
14

Når du har falt av bilen, elektriske motorer, og katalysator, trenger du å bli veid. De vil gi deg en endelig bekreftelse, som du må ta til kasser kontoret for å forløse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71281.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair