Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

ASE Test Forberedelse Tips

ASE testene er gruppert i bestemte områder som bil, lastebil utstyr, skolebuss og kollisjon reparasjon /lakkering. Å gjøre det beste i forberedelsene for testen din, konsentrere seg i området (e) du er interessert i. Men det er mer du kan gjøre for å sikre en ASE bestått score. Det er noen tips og ressurser du kan følge for å få mest mulig ut av din forberedelse tid og få sertifikatet du ønsker. Forberedelse

Gjør deg kjent med de tre typene flere spørsmål du vil møte på eksamen, slik at du vet den beste måten å nærme testen: Direkte /Completion spørsmål, Tekniker A /Tekniker B spørsmål; Unntatt eller minst sannsynlig spørsmål (se "Ressurser").

anmeldelse ASE studieopplegg for det området du ønsker å bli sertifisert i. Disse gratis guider dekker testspørsmål og en liste over konkrete oppgaver og problemer du bør være kjent med som en del av jobben din som en auto tekniker i et bestemt område. Dette vil hjelpe deg å fokusere på de ferdighetene du ikke er kjent med.

Besøk din lokale community college og private handel skoler som kan gi opplæring eller forberedelse til ASE-sertifisering. Videre kontakt din lokale gule sider og søk på Internett for mer informasjon om kurs og opplæring tilgjengelig.
Testing

Under testen lese spørsmålene nøye og sørg du forstår hva som blir spurt. Det er lett å bli forvirret, spesielt på de unntak eller Least Likely type spørsmål, hvor du faktisk har å velge svaret som ikke løser problemet presentert av spørsmålet.

Alle spørsmålene er basert på faktiske automotive butikk reparasjon praksis, trekke fra din egen erfaring og kunnskap om biler når du velger det beste svaret på problemet presentert. Alltid lese alle svarene og husk at, uavhengig av spørsmålet, blir du presentert med en høyre og tre gale svar.

Under testen, bruke tiden effektivt. Svare på alle disse spørsmålene du vet svarene på først. Deretter gå over de vanskeligste og ta din beste gjetning om nødvendig. Husk at du alltid kan endre svaret, men ikke la noen svar blank, da dette vil telle som feil. Tross alt, vil poengsummen din bare reflekterer de riktige svarene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71251.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair