Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer du en Honda Civic Strut

Utføre oppgaver som å erstatte en strut virke skremmende i starten, men i virkeligheten er det ikke så vanskelig, og bare noen få enkle håndverktøy er nødvendig. Hele jobben skal bare ta ca 30 minutter til en time. I dette eksemplet skal vi jobbe gjennom å installere en spankulere foran suspensjon på en 1997 Honda Civic. Du trenger
3/8-inch skralle og metriske socket satt
Åpen slutten metriske skiftenøkkel satt
Jack
Jack står
Spring kompressor
Torxnyckelsats
Tire jern
Replacement strut
Vis flere instruksjoner
en

Jekk opp fronten på bilen og støtte bilen på bukker. Sørg for at bilen er sikker før du fjerne hjulene eller krype under den.
2

unbolt forhjulene ved hjelp av dekk jern. Plasser hjulene på siden av bilen.
3

unbolt klemme bolten som fester staget til gaffelen ved hjelp av en 3/8-inch skralle og 14 mm-kontakten.

4

Pop panseret og finn de to 14 mm bolter på spankulere tårn som fester staget til bilen. Unbolt disse boltene med skralle og 14 mm-kontakten.
5

unbolt gaffelen fra nedre kontroll arm med en 17 mm fastnøkkel og en 3/8-inch skralle med 17 mm-kontakten. Ikke trekk ut bolten.
6

Hold spankulere med den ene hånden og trekk ut bolten som fester gaffel til nedre kontroll arm. Staget er nå fri og kan fjernes fra kjøretøyet.
7

Plasser spankulere på gulvet og montere våren kompressorer (kan leies på en lokal deler butikken) på våren. Du ønsker å montere klemmene slik at de er så langt fra hverandre som mulig, og på motsatte sider av våren.
8

Stram våren kompressor med 3/8-inch skralle og socket sett. Komprimere våren så mye som mulig, slik at det er svært lite eller minimal press på våren.
9

Sett unbrakonøkkel inn i toppen av staget og legger inn en fastnøkkel på mutter på toppen av sylinderen. Hold unbrakonøkkel jevn og bryte mutteren løs.
10

Sakte fjerne mutteren på toppen av strut, er forsiktig. Hvis det er noen spenning igjen i løpet av våren vil det løsne mutteren overraskende, så vær forsiktig.
11

Trekk spankulere ut fra under våren. Erstatte spankulere med utskifting enhet, og montere den spankulere i motsatt rekkefølge av demontering.
12

Sett sammen forstillingen i omvendt rekkefølge.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71321.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair