Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer du en Toyota Corolla Interiør Dørhåndtak

Det er mange grunner til å endre interiøret dørhåndtaket på din Toyota Corolla. Uansett årsak, kan du betale noen for å gjøre jobben, eller du kan gjøre det selv. Du kan spare mye penger ved å gjøre det selv. Instruksjoner
en

Koble batterikabelen under panseret. Dette er spesielt viktig hvis du har noen elektroniske komponentene i døren, blant annet elektriske vinduer, låser og sikkerhetsfunksjoner.
2

Åpne døren og rekvisitt åpen med en cinderblock eller murstein. Dette vil gjøre det lettere å arbeide uten å måtte holde døren åpen når du fjerner den indre dørhåndtaket.
3

Fest en plast hvitt klips til håndtaket. Du blir nødt til å skyve den med nebbtang. Flytt ringen i en komplett sirkel for å la den klikker på plass. Når dette skjer, slå den så langt det går.
4

Sett den nye dørhåndtaket inn døren med håndtaket peker mot døren hengslene. Hullet av håndtaket skal gli på stangen som strekker seg fra døren. I modeller produsert før 2004, må du kanskje sette håndtaket litt foran dørhåndtaket hullet. Hvis dette er tilfelle, skyv den inn der, så dra den mot den ytre kanten av døren. Det bør gli på plass.
5

Fest dørhåndtaket ved hjelp av skruen som ble fjernet fra det gamle håndtaket. Hvis man ikke er tilgjengelig, kan du gå til din lokale auto deler butikken for å finne ut størrelsen. Det varierer på ulike årsmodeller og har pakker.
6

Sett dekslet på dørhåndtaket for å dekke skruen. Test dørhåndtaket. Lukk døren.
7

Koble til batteriet og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71117.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair