Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik importerer motorer fra Japan

Import av motorer fra Japan er nyttig hvis du prøver å få hendene på det som kalles en "JDM spec" motor. Vanligvis er den eneste grunnen til at du ønsker å gjøre dette hvis du prøver å overhale din bil eller lastebil med en motor fra Japan som har en høyere effekt enn sin amerikanske motpart. Mens importere hele bilen kan være problematisk på grunn av Department of Transportation regler og retningslinjer, kan du enkelt importere bare motoren så lenge du er komfortabel med å gjøre en motor overhaling på bilen din. Instruksjoner
en

Forskning prosjektet. Du trenger å vite om motoren du planlegger å importere er kompatibel med det du har tenkt å bruke det til. For eksempel, om du ikke ønsker å importere en motor fra en Toyota bil hvis du har en Honda. På samme måte må motoren ha kompatible fysiske spesifikasjoner for søknaden din. Noen motorer er for stor for mindre biler. Gå relaterte online fora og diskusjonsgrupper (se Ressurser) for informasjon. Snakke med en kunnskapsrik mekaniker hos din lokale søppelplass vil også hjelpe deg å se om prosjektet er fornuftig.
2

Forskning importører. Det er allerede store selskapene satt opp at import og eksport motorer. Noen eksempler på anerkjente selskaper inkluderer HMO og JDM Racing Motors (se Ressurser).
3

Kontroller at motoren du ønsker å kjøpe er for on-road bruk og vil passere EPA utslipp standarder. Hvis den nye motoren vil ikke, så det kan kvalifisere for off-road bruk. Dette kan eller ikke kan være hensiktsmessig avhengig av tiltenkt bruksområde.
4

Fyll ut skjemaet 3520-21 hvis motoren ikke oppfyller EPA utslipp standarder. For light-duty eller motorer som vil bli innarbeidet i andre biler, bruker Form 3520-1. Disse skjemaene er tilgjengelige fra Environmental Protection Agency hjemmeside (se Ressurser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71118.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair