Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan kjøpe Electric Car Parts

Elektriske biler er miljøvennlige transportmetoder. I motsetning til et vanlig kjøretøy, kjører en elektrisk bil på batteri-opererte deler og en elektrisk motor. På grunn av det unike i sin motor, trenger en elektrisk bil dobbelt vedlikehold. Følg disse retningslinjene for å kjøpe kvalitet deler til en elektrisk bil. Instruksjoner
en

Bestem hvilke deler du trenger og bestemme den estimerte kostnaden. Samle relevant informasjon om bilen som merke, modell og motorstørrelse.
2

Få et NiMH batteri fra en autorisert el-bil-forhandler hvis batteriet må skiftes. Denne typen batteri er kostbare, men går mye lenger enn vanlige elektriske bilbatterier. For motor og girkasse problemer, kan du kontakte produsenten for å spørre om priser og eventuelle spesielle kjøperen rabatter.
3

Kjøp elektriske bildeler på nettet fra en lisensiert forhandler. Les produktbeskrivelsen, inkludert kunder, og sammenligne priser fra ulike forhandlere før du kjøper delene på nettet.
4

Bla gjennom auto delen av den lokale avisen og se for elektriske kjøretøy deler som er på salg . Unngå å kjøpe brukte elektriske bildeler som de ikke kommer med noen garanti.
5

Kjøp deler som har en klar retur eller bytte politikk i tilfelle du ikke er fornøyd med den delen. Hvis mulig, ta en elektrisk bil mekaniker med deg for å sikre at du kjøper de riktige delene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70928.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair