Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre en Ford Taurus Heater Kjerne

den varme kjernen av en Ford Taurus er ansvarlig for å gi varme i kabinen av kjøretøyet når ovnen er slått på. Over tid kan det slites ut eller blir skadet, forårsaker utilstrekkelig oppvarming og tåkete windows. Du kan selv legge merke til varmeren kjernen begynner å lekke på gulvbordet når det går dårlig. Ford Taurus varmeapparat kjerner er lett å erstatte, kan du gjøre jobben selv i omtrent en time eller to, og spare kostnadene ved å ta bilen til et verksted. Du trenger
fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
dreneringspannen
Tenger
skrutrekker
Stikknøkkel satt
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner

en

Koble den negative batterikabelen fra batteriet på din Ford Taurus med en fastnøkkel og halvmåne skiftenøkkel. Flytt kabelen ut av veien slik at den ikke kommer i kontakt med noen metalldeler.
2

Fjern radiatorlokket fra toppen av radiatoren og finn kjølevæske overløp reservoaret på passasjersiden av motoren. Ta hetten av kjølevæsken overflow tank også.
3

Finn tappekranen nederst på radiatoren og plassere en renne pannen på bakken under tappekranen. Åpne tappekranen med en fastnøkkel og la den renne helt, lukke avløp ventil når den er ferdig.
4

Finn kobling på innsiden av kjøretøyet under passasjersiden av dashbordet som er foran ovnen kjernen dekselet. Fjern kobling ved hjelp av en tang og en skrutrekker.
5

Løsne varmeapparat kjerne dekselet med en skrutrekker. Åpne dørene til Ford Taurus og fjern side trim paneler fra dashbordet ved hjelp av en skrutrekker til å løsne panelene.
6

Ta trim dekselet på toppen av dashbordet ved å løsne skruene med en skrutrekker og løft av dekselet bak på dashbordet. Løsne de to boltene på toppen av dashbordet med en pipenøkkel, og deretter fjerne de to boltene på siden av dashbordet med en pipenøkkel.
7

Fjern de to boltene fra på toppen av dashbordet. På dette punktet, vil dashbord være løs, slik at du kan få tilgang til varmeapparatet kjernen.
8

Trekk varmeren kjernen ut og fjern innløp og utløp slangene fra kjernen. Bruk en skrutrekker til å løsne slangeklemmer og trekk slangene unna. Kast den gamle kjernen og erstatte den med en ny varmekilde kjernen.
9

Fest de to slangene til ny varmeapparat kjerne og fest dem med slangeklemmer. Flytt peisen kjernen og sette dashbordet tilbake på plass, som sikrer topp og side bolter med en pipenøkkel.
10

Sett på trim dekselet til toppen av dashbordet med skruer, og fest den siden trimme paneler på dashbordet. Festing kjernen tilgangspanel og fest båndet under dashbordet.
11

Fyll kjølevæske overløp reservoaret halvveis med kjølevæske og sett hetten tilbake på toppen av reservoaret. Fyll radiatoren med kjølevæske før den er helt full og plassere radiator cap på igjen.
12

Sikre den negative batterikabelen til Ford Taurus batteriet med en fastnøkkel. Kast den tappet kjølevæske på din lokale miljøstasjon eller automotive-forsyning butikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71243.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair