Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Felles Mazda 626 Problemer

Vises i USA i 1979, ble den mellomstore Mazda 626 sertifisert av den føderale regjeringen som en nasjonal bil et tiår senere. Det ble plassert mellom Mazdas kompakte protesjé og sin luksuriøse Millenia. Mazda 6, i produksjon, er etterfølgeren til Mazda 626. 1. og 2. generasjon

Den første (1979-1982) og andre generasjon (1983-1987) Mazda 626s er svært sjeldne på grunn av alder. Dermed er det liten eller ingen informasjon om kjøretøy problemer for 626s av disse epokene.
Tredje generasjon

Noen tredje-generasjon (1988-1992) Mazda 626s kan ha banke lyder kommer fra suspensjon ved skarpe svinger eller kjører over en hump. Dette kan løses ved innføring av en gummifjær sete. Også er det mulighet for en vannlekkasje fra baklys /bremselys boliger til stammen, som kan stoppes ved å erstatte segl i dette området.

En unik problem av 1990 Mazda 626s er air- condition kjølemiddel lekkasje. Dette skyldes stålklammerets forårsaker korrosjon i alu.rør det holder for A /C-mottaker /tørrere. Røret kan erstattes, selv om lekkasjen kan skje igjen hvis røret ikke er innpakket av vinyl tape før gjeninnføre klemmen.
Fjerde generasjon

rekke problemer, store og små, besot fjerde generasjon Mazda 626s (1993 til 1997). De ytre dørhåndtak er tilbøyelige til å komme løs, er A /C ytelsen generelt middelmådig, sveiser for vindusvisker-arm støtte er skjøre, speedometers tendens til å mislykkes, mis-plassert radiator dempere føre rattet vibrasjoner, og overføring lekkasjer kan oppstå på grunn av skadet dreiemoment-konverter hub sel.

Det største problemet med fjerde generasjon Mazda 626s, men er med motoren. Originale motorfester er skjøre (Mazda tilbyr nydesignede erstatninger), og motoren kan stoppe hvis det er en sprukket masse-luftstrøm snorkel tube. Også kan motoren produserer en varians av lyder på grunn av glidning mellom eksos-kamaksel drevet utstyr og friksjon gear, eller karbon oppbygging i forbrenningskammeret.
Femte generasjon

Det femte og siste generasjon (1998-2002) er den minste problemet utsatt av Mazda 626s. Kjøretøy med brems tyster kan motta nye bakbremsens sko med revidert fôr materiale for å dempe det, og en nydesignet motorvarmer laget av støpt messing er tilgjengelig for å stoppe kjølemiddelsjekk. I tillegg har Mazda en nydesignet brakett for støy gjort av damp-utslipp kontroll ventil. Noen 1999 626s ha feil soltak, noe som medførte at forhandler kan sjekke for ødelagt eller mangler panel-støtfanger klipp, løse guider, eller kabel og motor problemer.
Konklusjon

For de fleste av kjøre sin, var Mazda 626 bilprodusenten beste selger. Men når det gjelder pålitelighet (si popularitet og salg), det falt kort av sine mellomstore konkurrenter som Toyota Camry og Honda Accord.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71395.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair