Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan finne Auto Tilbakekalling

Biler er tilbakekalt av mange grunner . Det kan være et mekanisk problem eller kanskje et sikkerhetsproblem . Hvis en bil er tilbakekalt , er det å bli brakt tilbake til en bilforretning å være løst. Det er flere måter du kan finne ut om bilen har blitt tilbakekalt . Instruksjoner
en

Motta et postkort fra produsenten . Når en tilbakekalling er utstedt, vil enhver person som er registrert som eier den tilbakekalte kjøretøyet bli sendt et kort med informasjon om årsaken til tilbakekalling. Det vil også gi deg informasjon om hvordan du får bilen fikset.
2

Besøk en auto nettsted for å vise en liste over tilbakekallinger . Selskaper som Motor Trend holde en oppdatert liste over auto minnes.
3

Sjekk med National Highway Traffic Safety Administration . Denne organisasjonen undersøker og rapporterer eventuelle defekter i kjøretøyer.
4

ringe produsenten av kjøretøyet eller besøke deres hjemmeside. Kundeservice avdeling kan fortelle deg om eventuelle tilbakekallinger påvirker kjøretøyet .
5

Ta bilen til en forhandler serviceavdeling. Hvis du har mistanke om at bilen kan ha en tilbakekalling , kan serviceavdelingen sjekke kjøretøyet identifikasjonsnummer mot sine poster . Noen minnes kanskje bare påvirke et lite antall biler i en bestemt modell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70918.html

Previous: No
Next:

Generell Auto Repair