Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik Be om en reparasjon Vurdering

Bilen er brutt, og du trenger det faste nå, men du lurer på hva er ødelagt og hvor mye det kommer til å koste å få det fikset. Du har alltid lurer på om reparasjon person er ærlig. Det er derfor du alltid få et anslag først. Et estimat gir deg muligheten til å "shoppe rundt" og sammenligne priser. Her er hvordan å be om en reparasjon estimat. Instruksjoner
en

Gjør din forespørsel så konkret som mulig, og få anslaget skriftlig. Kontroller hvor lenge anslaget er god for. I noen tilfeller vil du tid til å sammenligne priser. Gi
2

viktig informasjon, inkludert modell navn /nummer, serienummer eller VIN, produsent og alderen på varen. For gjenstander som omfattes av en garanti, har denne informasjonen tilgjengelig.
3

Sjekk med ditt forsikringsselskap for spesifikke krav og informasjon de trenger. Hvis du er filing et forsikringskrav, har selskapet informasjon tilgjengelig.
4

Beskriv så detaljert som mulig hva må repareres og hva som forårsaket skaden. For anslag over telefonen, gir all den informasjonen du er i stand til. Bruk detaljer av lyder og lukter, samt hvordan det ser ut. Har anslaget fakset eller mailet til deg.
5

Få en beskrivelse av omfanget av skaden, hvilke deler må repareres og hvordan reparasjonene er gjort i løpet av en ansikt-til-ansikt estimat. Be om en tidsramme på hvor lang tid det vil ta å fikse problemet.
6

Kontroller at estimatet inkluderer en spesifisert liste over alle kostnader. Mulige kostnader inkluderer deler, arbeid, frakt, avgifter og gebyr for henting og levering. Kontroller at estimatet sier om delene er nye, brukte eller ombygd. Også, insisterer på en skriftlig garanti på alle reparasjoner som må gjøres.
7

Avklare retningslinjer for saker der faktiske kostnadene betydelig overstiger anslaget. Har det bemerket på anslaget at du skal bli varslet i tilfelle at reparasjonen krever mer arbeid enn angitt i overslaget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70923.html

Previous:
Next: No

Generell Auto Repair