Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik reparerer Farm Equipment

Landbruksmaskiner sammenbrudd kutt i fortjeneste. Kjenne til å oppdage problemer, og raskt reparere utstyr breakdowns, reduserer nedetid - og øker din tid utstyret bidrar til fortjenesten. Instruksjoner
en

Sørg for at forsikringen er i orden. Spør andre bønder om de vanligste breakdowns de har hatt, og sammenligne det med dine erfaringer. Sørg for at din valgte forsikringsselskapet dekker landbruksutstyr sammenbrudd. Jo mer utstyr som omfattes, jo bedre. Få gård forsikring som dekker disse breakdowns før du har et sammenbrudd.
2

Vurdere mekanisk helling. Hvis du ikke er mekanisk tilbøyelig, delta på grunnleggende bygg og anlegg reparasjon klasser. Sørg for at du delta på kurs som lærer reparasjon for hver gård utstyr du bruker. Få trening hvis du bestiller ny landbruksutstyr.
3

Grab gården utstyrets brukerhåndbok og bryn problemer skyting delen. Den manuelle gir løsninger for å korrigere ofte tilbakevendende sammenbrudd. For eksempel, hvis en av dine traktorens lysene går ut, vil bruksanvisningen hjelpe deg å se om det er mer enn bare en utbrent pære. Hvis ingen av feilsøking fungerer, ringe et verksted.
4

Kontakt et verksted. Ideelt sett bør du ha ett verksted som fikser utstyret. Hvis du er en vanlig kunde, eierne og du vil ha et nært forhold. Som en verdifull gjenta kunde ikke de vil engasjere seg i lureri og risikere å miste fremtidige virksomhet.
5

Har reparatør inspisere maskinen din for repairability. Be om en reparasjon estimat. Mange verksteder har tauing og vil toe utstyret til sitt verksted. Når de gjøre reparasjoner, enten plukke den opp, eller få den levert til deg. Følg reparatør råd hvis han anbefaler å fikse en annen del av utstyret for å spare deg to eller flere havarier i fremtiden.
6

Lytt til diagnosen. Den reparatør vil fortelle deg hva problemet var, og hvordan det ble reparert sammen med anbefalinger for fremtidig vedlikehold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70922.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair