Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en bil instruksjonsbok

De fleste kaste sin instruksjonsboken i hanskerommet når de kjøper bilen og aldri trekke den ut igjen før de selger bilen sin. Noen folk er avhengige av den manuelle kun der hvor det er et problem. Får en erstatning manual for bilen din er et ganske grunnleggende oppgave for det meste. Les videre for å lære hvordan å erstatte en bilens instruksjonsbok. Instruksjoner
en

Gå til en forhandler. Hvis du har en bil som fortsatt selges i dag, er sjansen forhandleren enten har eller kan få deg en manual for bilen din -. Til en pris
2

Ring forhandleren hvis du bilmodell ikke lenger er spilt, eller hvis det er en av de tidligere modeller av denne linjen. Forhandleren vil sannsynligvis ikke ha den manuelle på lager, men vil enten nødt til å bestille det, eller kan fortelle deg hvor du skal gå for å bestille den.
3

Ring en søppelplass. Skraphandlere kan eller ikke kan holde på bil manualer, men dette er en utmerket ressurs når alt annet svikter.
4

Sjekk eBay. Folk selger alt og alt på eBay. Det er faktisk tusenvis av manualer for andre ting som er notert på eBay. Det er trolig en selvfølge at eBay har også mange bil manualer på det for salg også.
5

Sjekk Internett. Du kan være i stand til å finne en eiers manuell at noen lagt ut på nettet uansett grunn. Du kan være i stand til å laste den ned og skrive den ut for din fremtid posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70920.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair