Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Lade bilbatteri

Artikkel nr. 2 av "lade bilens batteri!" Artikkel nr. 1 behandles hoppe starte bilen batteri fra en annen bil for å få det hjem. * Nå kan du og bilen er trygt hjemme, og du har funnet en batterilader! Autozone vil låne deg en batterilader over natten for et lite depositum. Hvis du har flere biler og andre kjøretøy, som motorsykler eller noe med en bensinmotor på det, kjøpe en god brukt eller ny batterilader! Hold det for deg og barna dine eller bare for å hjelpe en venn. Min ser ut som det er 30 år gammel og kan bli, min far gikk det videre til meg. De vare evig med lite eller ingen vedlikehold! De kan spare deg en tur til bilforretninger eller bilmekaniker hvor ting kan bli dyrt raskt! Dessuten kan du gjøre det, spare penger og ha den følelsen av selvstendighet og vet hvordan. Når det kommer til bil reparasjon fleste av oss er på Mechanic nåde! Men ikke med de små ting som dette! Gå for det! Jeg skal hjelpe deg! Du trenger:
En 12 volts batterilader. (Det kan si 6 eller 12 volt, men vi bruker 12 volt side)
en stikkontakt i nærheten bilen eller en ytre elektrisk skjøteledning som er like lang som du trenger for å nå bilbatteriet.
" tid "til å holde laderen på kontinuerlig! Dette er en overnatting prosess i de fleste tilfeller.
Tålmodighet eller annen måte å komme seg ut av huset mens du venter.
Vis flere instruksjoner
en

få bilen hjem er ikke et problem. Selv om du stopper kort den vil starte igjen i de fleste tilfeller. Men ikke friste lykken. Trekk bilen du hoppet startet opp i nærheten av nærmeste utenfor stikkontakt eller inne i garasjen der det er mange steder å plugge i laderen. Pass på at bilen er på et sted der det ikke må flyttes for ganske liten stund som den lades!
2

Lade et bilbatteri utendørs er like enkelt som å lade en inne i en garasje, bare mindre komfortable. Bilen er på et sted hvor det kan bli en stund er alt som virkelig teller på dette punktet. Åpne panseret og sikre det hvis det ikke vil bli satt i vindfulle forhold. Ta en titt på det batteriet, du bare hoppe startet det tidligere i dag ikke sant? Så være venner med det og rydde opp litt. Bare tørke av overflaten av olje og skitt, og selv tørke av innlegg (negative og positive huske) Noen ganger er det et belegg av vaselin på innlegg eller noen form for beskyttende belegg. Bare la det være og rydde rundt det! Sett batteriladeren ved siden av batteriet, enten på bilen et sted stabil eller på et bord i nærheten. Ikke plugg i laderen ennå! Men du ønsker å strekke ut kablene, igjen Positive og Negative og ledningen for å nå en stikkontakt. Bare se over ting etter at du har satt laderen opp og rengjøre batteriet og du kan se logikken i der alt kommer til å gå og sørge for at alt er innen rekkevidde, og på et stabilt underlag området! Smil, men dette er ikke tiden for å klovn rundt. Du arbeider med elektrisitet og jeg vil ikke at noen utilsiktet bli sjokkert!
3

Ta en god titt på batteriladeren det vil ha en veldig enkel panel på forsiden av det for deg å "sett" spenningen og strømstyrken til bilen din. Tid eller hastighet på Lade bilen kan oppnås i et par måter. Hvis det er ingen tidsbegrensninger du kan lade bilen over natten. (Dette ville være den beste måten å få en fullstendig kostnad) hvis du er i behov av å få bilen ladet raskere enn over natten som kan gjøres også. * Husk ikke plugge laderen på til alle kabler og ledninger er valgt og festet ordentlig! Panelet på lader (det vil være en bryter her også) vil si> 6 volt, 12 volt, 12 volt <øverst! Du lader et bilbatteri, så du trenger 12 volt bare! Men du må skille strømstyrken du vil bruke, og som leses under 2-12 volt valg på panelet du leser. Valgene for 12 volt lading er vanligvis to forsterkere og 10 ampere. Overnatter lading vil alltid bruke to Amp valg! Batteriet vil bli betalt for 8 timer eller mer og bruker 10 ampere kostnad kan overlade batteriet, forårsaker skade på batteriet og en mulig elektrisk brann. Så ikke vær redd, bare bruke to amp valgbryter for natten. Hvis du har det travelt kan du bruke 10 amp stilling (under 12 volt overskriften), og du trenger bare ca 2-4 timer å fullføre batterilading! Det er kanskje ikke så grundig som forlater det over natten, men det vil definitivt lade batteriet og starte bilen! Så bestemme tidsrammen som trengs for denne ladingen og møte meg i trinn 4.
4

Trekke opp kablene fra lader til batteriet er akkurat som å bruke startkabler! Alltid hekte på "RED" kabelen til den positive (+) innlegg på batteriet og hekte på "BLACK" kabelen til den negative (-) batteripolen. Ha 12 volt utvalg på riktig Amp valg som angitt i trinn 3, og nå du kan plugge den elektriske ledningen til en stikkontakt i garasjen eller til en utvendig skjøteledning for å forsyne lader med en kilde til elektrisk energi! Hvordan lese måleren på laderen er svært viktig under prosedyren lading. Neste steg please!
5

Lade batteriet er nå i prosessen. Batteriladere "Meter" vil gi deg informasjon om hvor godt det er å ta ansvar, og hvis det fungerer. Måleren leser vanligvis venstre til høyre på en feiende (second hand ser) nål. Når du først plugge i laderen vil den svinge inn i midten av hele området av måleravlesninger (som på 12:00), det er helt fint! Nå som timene går som måleinstrumentet nål vil starte overskriften til venstre eller til "OK"-delen av måleren. Dette kan være akkurat som å se en klokke på jobb, flytter meternålen aldri når du ser på det. Så komme seg ut av huset eller skrive en artikkel for eHow og glemme det. Hvis du lader batteriet over natten, bare sove på det og ikke bekymre deg! det er svært liten, om noen mulighet for noe tar fyr eller noe annet ... Fordi du har satt spenning på 12 volt og strømstyrken på "2" for natten lading og som er så lite strømstyrke at det er ingen fare!
6

Fullfører batterilading prosessen etter fire timer (10 amp kostnad) eller sover 8-10 timer (2 amp kostnad) er nå bare et spørsmål om å se på måleren og se at måleren nålen er nå helt til venstre eller i "OK" på den venstre side av Charger meter! Fjern alle kablene på riktig måte, ved først å trekke ut laderen fra skjøteledningen eller stikkontakten og deretter fjerne kabelklemmer fra de positive og negative batteripolene og tar Batterilader av bilen eller bord og lukke panseret på bilen hvis du er så trygg som jeg ville være ... Få i bilen, skru på tenningen akkurat som du ville gjort en hvilken som helst annen dag, og den vil starte og kjøre akkurat som det alltid gjorde før eller bedre! Jeg vil imidlertid kjøre bilen i noen minutter eller enda bedre dra ut på en halv times tur eller mer, og sørg for at dynamoen fungerer godt også! Du gjorde det selv igjen! Det er noen tips og advarsler for din leseglede. Men etter det gå for en søndag stasjon, har Gassprisene falt til $ 3,15 per gallon her i Indy! Ikke Morsomt er det! Ha en flott uke! Bailey

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70919.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair