Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan å løse en Tenningsnøkkelnummer Problem

Som bilene blir eldre , tenning nøkkellås sylindre noen ganger bære til det punktet at nøkkelen vil ikke lenger slå for å starte bilen . Hvis det ikke lenger er dekket av en garanti , kan erstatte tenningslåsen sylinder være en tidkrevende eller kostbart alternativ , men det er et annet alternativ . Instruksjoner
en

Sjekk alle nøklene for tegn på slitasje eller skade . Hvis tastene er slitt eller skadet, så en ny nøkkel kan fås fra produsenten . Hvis en slitt eller skadet nøkkelen var problemet , så får en ny nøkkel kan fungere. Men hvis tenningen er nøkkelen låsesylinderen er også slitt , vil en ny nøkkel fra produsenten ikke fungere fordi det ville passe sylinderen i sin opprinnelige , unworn tilstand .
2

Kontakt en erfaren låsesmed som kan lage en ny nøkkel som passer til tenning låsesylinderen i sin nåværende , slitt tilstand.
3

Sjekk den nye nøkkelen i den andre bilen låser fordi den ikke kan fungere. Du må kanskje bruke de originale nøklene for å åpne dørene , bagasjerommet, og hanskerommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71190.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair