Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner du en bil antenne

Enten du har en teleskopisk eller fast antenne på bilen, over tid kan det slites ut eller bli bøyd. En ødelagt antenne kan hindre deg fra å lytte til radioen i bilen din, og tar bort fra bilens generelle utseende. Fjerne bilens antenne er en enkel prosess. Du trenger
skrutrekker
Ren klut
Crescent skiftenøkkel
Vis flere Instruksjoner
hvordan du fjerner en bil antenne
en

Finn koaksial kabelen som går fra antennen til baksiden av radioen bak dashbordet og sjekke for å se om det er en skjøteledning eller om det er en kabel som går hele lengden. Hvis det er en forlengelse, trekk ut kabelen på forlengelse kobling. Hvis det er én kabel, koble den koaksiale kabelen fra baksiden av radioen.
2

Plasser en ren klut rundt antennen for å beskytte overflaten av bilen og bruke en skrutrekker for å forsiktig løfte gummi Propp fra hele leppen på antennen. Lirke gummi stykke løs og ta den ut av antennen.
3

Løsne skruene på antenne mount med en skrutrekker og løft mount ut av bilen overflaten. Se under dashbordet på innsiden under passasjersiden av bilen for å lokalisere hvor antennen er montert på bilen.
4

Løsne kontakten som holder antennen til kjøretøyets ramme med en halvmåne skiftenøkkel. Har noen holde antennen på utsiden av bilen som du løsne kontakten for å holde den fra å falle og skade lakken på bilen.
5

Skyv kontakten ut av koaksialkabel og fjern antennen fra bilen ved å trekke koaksialkabel gjennom hullet i bilrammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71129.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair