Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner en overføring på en Camaro

Chevrolet Camaro ble innført i 1967 for å konkurrere med Fords populære Mustang. Camaro var i kontinuerlig produksjon 1967-2002 da det ble avviklet. I 2010 ble en helt ny Camaro introdusert av Chevrolet. Dessverre, som i oktober 2009, er service informasjon i 2010 Camaro ennå ikke tilgjengelig for hjemmet mekaniker. Siden disse kjøretøyene vil fortsatt være dekket under fabrikkgaranti, og ethvert forsøk fra eieren til å fjerne overføring kan annullere at garantien, bør tjenesten til sendinger i disse kjøretøyene gjøres av en sertifisert General Motors forhandler. Informasjonen i denne artikkelen vil gjelde eldre modell (1967-2002) Camaros. Du trenger
Floor jack
Transmission jack
Jack står
Wrench sett
Socket satt
Spårskruvmejsel
Phillips skrutrekker
Needle-nese tang

Vis flere instruksjoner
Koble Drivaksel
en

Hev bilen og støtte bilen med bukker, i henhold til instruksjonene oppført i instruksjonsboken.
2

Finn drivakselen og bakakselen flens. Drivakselen er den lange stålrør som strekker seg fra baksiden av overføringen til bakakselen. Flensen vil være stål del av den bakre aksel som er boltet til drivakselen. Mal en referanselinje på baksiden av drivakselen og på flensen på bakakselen. Du vil bli fjernet drivakselen, og det må være installert i samme relative posisjon.
3

Koble U-joint ved å fjerne U-bolter eller stropper som kobler den til baksiden aksel stasjonen åk.
4

Nedre drivakselen slik at den kan gli under bakakselen. Skyv drivakselen bakover og kople det fra girkasse.
Koble Transmission
5

Fjern trim plate og shifter boot, som ligger i midtkonsollen rundt girspaken . Disse delene er vanligvis beholdes av skruene på eldre modeller som kan fjernes for å fjerne trim plate og shifter boot. Nye modeller utnytte skjulte klipp som kan koples ut ved lirke trim plate bort fra midtkonsollen.
6

Koble speedometer kabelen fra baksiden av overføringen. Det vil være koblet til overføring tailhousing rett under girspaken.
7

Koble backup lys fra overføringen ved å koble den lange stål stang som strekker seg fra førersiden av overføringen til backup-stasjonen sammenhengen montert mellom girkasse og bilens ramme.
8

Fjern boltene som forbinder overføring tverrammestykke til rammen. Den travers er stålbjelke boltet til begge sider av rammen og overføring tailhousing.
9

Fjern boltene som forbinder overføring tailhousing til overføring tverrammestykke. Fjern tverrammestykke fra kjøretøyet.
Fjerne Transmission
10

Koble skiftet stenger fra siden av overføringen ved å fjerne låsepinnene. De vil være stålstenger som strekker seg fra shifter som kobles til spakene på førersiden av sendingen.
11

Fjern bolten som forbinder shifter til overføring tailhousing. Fjern Shifter fra bilen med skift stenger festet.
12

Support overføringen med en overføring jack plassert under den. Hev jack nok til å ta vekten av overføringen av motoren.
13

Fjern de fire overføring til bellhousing bolter. Hodene på boltene vil bli plassert på flenser som strekker seg fra fronten av sendingen.
14

Skyv overføring bakover for å løsne drivakselen fra bell bolig.
15

Senk overføring jack og fjern overføring fra bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71316.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair