Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Instruksjoner for Skifte en Saturn SL2 Manual Side View Mirror

Skifte side view speil på en Saturn SC (coupe) serien og en Saturn SL (sedan)-serien innebærer nøyaktig samme prosedyre. Hvis interiøret spaken for å manipulere speilet eller speilet selv har blitt kompromittert, trenger du ikke å gå til en body-shop eller reparasjon stasjon for å erstatte det. Ettermarkedet, direkte fit speil for spesifikke modeller er nå tilgjengelig til rimelige priser på mange nettsteder. Kjøpe et speil på nettet og erstatte den selv kan du spare store penger. Fjerning

motsetning til i mange andre biler, er fjerning av interiøret dørdekslene ikke nødvendig å erstatte speil.Rommet plaststøping dekker side vise speil fra innsiden av døren må fjernes først. Avhengig av året, kan en festeskrue eller kan ikke være til stede. Hvis det betyr å fjerne skruen. Hvis ingen skruen er synlig, molding klipp på plass med en støttemur klipp sitter under listen. Forsiktig lirke klippet ut av sin sittende stilling med en skrutrekker eller et egnet lirke verktøyet til å fjerne molding.The manuell speilet har en justering spaken som stikker gjennom støping på innsiden av døren. Dette er så speilet kan justeres innsiden ved å bevege spaken uten å måtte rulle ned vinduet og manipulere vinkelen på speilet ved hand.The sett skrue må løsnes under listen for å koble kabelen på den manuelle speil fra støping. Bruk en Torx skrutrekker for dette. Speilet isolator må også bli fjernet. Fjern skumisolasjon for hulrommet ved et enkelt rykk out.Three stangfikser festet til stenderne av speilet sitte i et triangulært mønster på innsiden av dørkarmen, nå eksponert ved fjerning av skummet isolasjon. Fjern de tre nuts.Due til eksponering for vær og en utvendig speil segl, vil sidespeil mest sannsynlig trenger å bli pried ut av ytterdør panel. Vær forsiktig så du ikke riper i lakken på bilen døren når det legges press på speilet forsamlingen - eller det som er igjen av det - når du prøver å bryte forseglingen og fjern den fra door.Once av døren, må du rengjøre utvendig side med litt rubbing alkohol for å lage en ren overflate for den nye speil og segl.
Installasjon

Juster de tre pigger i den nye speil i de riktige hullene. Dette vil være enklere med vinduet rullet ned slik at du kan nå inn for å erstatte de tre beholde nuts.Replace skum isolasjon og deretter speilet isolator. Juster kabelen til håndtaket, og sett den så til støping. Sett på støping og trykk den på plass for klippet stil eller erstatte skruen, hvis det er aktuelt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71315.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair