Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan fikse en 1997 Jeep Grand Cherokee Fuel Filler Tube

The 1997 Jeep Grand Cherokee drivstoff påfyllingsrøret består av metall filler halsen, som er boltet til kroppen. Legg merke til at påfyllingsrøret åpningen har ikke bare den store hull for brenseldyse, men et lite hull i tillegg. Det lille hullet blir brukt for overløp av brennstoff tilbake til tanken og en ventil. Påfyllingsrøret når sett fra under kjøretøyet, har to slanger - en stor og en liten - festet til påfyllingsrøret. Disse slangene løpe fra påfyllingsrøret til bensintanken til sine foreldre beslag. Slangene holdes sikkert med bruk av slangeklemmer. Du trenger
Floor jack
Jack står
Phillips skrutrekker
Common skrutrekker
Sett med Torx slutten skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
1 < p> Åpne tanklokket og fjern skruene i påfyllingsrøret ansiktet plate med riktig Torx bit skrutrekker. Hev og støtte bilen på bukker.
2

Løsne klemmene på begge de store og små slanger på toppen rett bak metall påfyllingsrøret utvidelser. Løsne klemmene hvor de to slangene festes til drivstofftanken.
3

Vri den lille vent tube i én retning og deretter den andre til å bryte den løs fra sine festepunkter. Når løsnet, trekker slangen av påfyllingsrøret halsen, etterfulgt av å fjerne den fra drivstofftanken. Gjør det samme for den store filler slangen.
4

Trekk metall drivstoff filler halsen fra utenfor kroppen og inspisere den for rust eller skade. Bytt den ut hvis skade er tydelig. Fest nye slangene til drivstoff filler halsen og installere klemmene og stram til.
5

Sett slangene i hullet for påfyllingen. Fra under bilen, skyver de klemmer på de to slangene og la dem løs. Skyv begge slangene bort på drivstofftanken og plassere klemmene og stram. Skru skruene i drivstoff filler halsen og stram.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71261.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair