Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en Toyota Seatbelt

Toyota har opplevd mange generasjonsskifter designendringer i sine modeller opp gjennom årene. I tillegg ble en sikkerhets oppgradering til tre-veis-skulder-og-midje-sele som vi bruker i dag innført som automaker standard sikkerhetsbelte på slutten av 1970-tallet. Avhengig av året og modell for Toyota, kan følgende instruksjoner være ganske annerledes. Imidlertid bør den forståelse av prosessen være ganske lik. Du trenger
Hånd skiftenøkkel satt
Ratchet, forlengelse og socket sett
Wire-cutter/stripper/crimper verktøy, Elektrisk rumpe kontakter
Spesifikk Toyota reparere manuell
Skrutrekkersett
Momentnøkkel
Replacement sikkerhetsbelte
Vis flere instruksjoner
en

lokalisere hvor de beste skulder sele retainer boltene til øvre indre panel. Noen Toyotaer kan ha en utsatt bolt på selen holderen, mens andre kan ha en plast snap-on deksel (vanligvis fargen på interiøret) som må pried av med en skrutrekker for å avsløre festebolten (e). Ta av dekselet, hvis det er aktuelt, og deretter fjerne bolten.
2

Finn den nederste forankringspunkt i bæresele. Dette kan være det punkt ved hvilken fremgangsmåte blir vidt forskjellig for ulike Toyota modeller. Noen kan ha sele ankere boltet på gulvet av den indre, på den ytre kanten av setet. Noen kan kreve innvendige dørpaneler skal fjernes. Noen kan kreve teppet som skal løftes, noe som kan gjøres ved å fjerne den nederste dørstolpen spark-plate og deretter løfte teppet. Andre kan også kreve fjerning av setet for å få tilgang til ankeret holdebolter under setet på hver side av de setebeltestøtter forbindelser. Se i repair manual for din modell og år for Toyota å følge korrekt fremgangsmåte for å fjerne ankeret av bæresele. Når basen av ankeret er eksponert, til festebolten (e) er ganske synlig og fjerning av dem er den samme som for den øverste av selen. For noen high-line modellene, slik som Camrys, kan det også være en wire tilkobling til forankringsfundament av selen for automatisk tilbaketrekking. Disse kan ha elektriske knappen kontakter eller være tilkoblet direkte til tilbaketrekking modulen. Om nødvendig kobler eller klippe ledningene, og har nok plass til å sette inn nye ledninger til den nye sele anker.
3

Finn ramme bolter hvis én eller begge ankerpunkt av bilbeltet beholdes av en bolt fra under bilen. Fjern boltene ved å holde bolten hodet med en hånd skiftenøkkel, og bruke skralle og socket å fjerne låsemutter.
4

Finn anker på innsiden av setet. Igjen, dette kan kreve å fjerne de fire skruene som holder setet på plass. Fjern bilbeltet anker beholde bolter og deretter løfte ankeret oppover fra gulvbordet litt. Mange setebeltestøtter ankere på Toyotas vil ha en elektrisk ledning tilkobling til instrumentpanelet informasjonssenter. Dette er hva slår av varsellampe på dashbordet når klippet av beltet er plassert inn ankeret. Igjen, koble eller klippe og deretter kle kanten av ledningen, og har nok plass til å koble til den nye bilbeltet anker.
5

Rewire ankeret elektriske tilkoblinger, ved hjelp av elektriske rumpe kontakter hvis det er nødvendig. Strip plast dekker fra ledninger ved hjelp av en wire-cutter/stripper/crimper verktøyet. Tvinn tråd for å hindre den fra slitasje, og deretter sette det inn i den ene siden av baken kontakten. Crimp baken kontakten for å beholde ledningen. Match Trådfarge tilkoblinger.
6

Sett ankeret beholde bolter på begge sider, og rammen bolter, hvis det er aktuelt. Stram boltene med momentnøkkel og en stikkontakt i henhold til de spesifikasjonene som er oppført i Toyota manuell spesifikke for din modell.
7

Bytt skulder sele retainer montering. Trekk til bolten (e) i henhold til spesifikasjonene. Sett på resten av de fjernede komponenter - dørpanelet (e), sete (r), dørstolpen spark-plate (S) - som var nødvendig for å fjerne beltet sammenstillingen. Til slutt, teste driften av bilbeltet, og pass på dashbordet indikatorlampe og, hvis aktuelt, at den automatiske tilbaketrekkingen modulen fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71214.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair