Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan forbedre forhandlingsposisjon ved bilverksted

Uansett komforten er med bilverksted, kan det ikke skade å maksimere din posisjon med dem skrive opp regningen din. Følgende punkter er ikke ment å utfordre verksted, men å sende et signal om at du er en bevisst forbruker. Eventuelle anerkjente butikk bør ikke føle seg truet av disse forespørslene og etter at du har etablert et forhold med en du finner ingen grunn til å stille disse spørsmålene. Instruksjoner
en

Spør om butikken forsyninger kostnad. De fleste butikker har en kostnad basert på en prosentandel av deler og arbeid (muligens begge). Noen ganger er det som kalles en miljøavgift, det dekker bruk av ting som ikke er spesifisert på fakturaen som butikken filler, fett, gummihansker eller avhending av brukte væsker. Dette er greit. Ved å spørre om det du viser at du faktisk lese regningen og du kanskje ikke ser beløpet neste gang.
2

Spør om installasjonsprogrammet skal bruke nye eller ombygde deler. I tilfelle av nye deler, som om de vil de være OEM og i tilfelle av ombygd de, som om de er fabrikken reprodusert eller Automobile. Dette er et skille mellom deler som leveres gjennom bilens opprinnelige produsenten som Ford, GM og Toyota eller en ettermarkedet auto deler nettverk som NAPA eller Carquest. Begge kildene er gode og bør bære garantier. Hva viser er et høyere nivå av interesse enn gjennomsnittet bilverksted forbruker.
3

Spør om butikken leverer en skriftlig garanti. Det kan være at de har en generell policy at alle deres arbeid er garantert i seks måneder og 6000 km og har innlemmet det i fakturaen sin. Eller du kan finne at den gjenoppbygde starter du nettopp har kjøpt har en tre års garanti som gir deg rett til gratis tauing. Uansett, er det godt å vite politikken forhånd.
4

Be om butikkens timepris og tidskrav for hver arbeidskraft drift. Dette er å foretrekke å motta en bred uttalelse som "Denne jobben kommer til å koste deg $ 365 inkludert deler og arbeid." Din henvendelse vil sette tonen i samtalen.
5

Sound kunnskapsrik. Snakker i form av bilens systemer som eksos, kjøling, fjæring og utslipp for eksempel. Ikke vær redd for å bruke noen buzz ord som en "kjørbarhet" problem eller en "no start" tilstand. Være beskrivende - bremser slipe, fade, trekk eller låse opp, motoren skrur men vil ikke starte eller det bare klikk. Ikke bare vil dette signalisere et høyere nivå komfort med bilreparasjoner, men det vil også lette reparasjonsprosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71016.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair