Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan fikse en Salvage Tittel Vehicle

En berging tittel kjøretøyet har vært i en ulykke eller en flom, eller det har blitt stjålet, men gjenfunnet, og selskapet forsikre bilen har fastslått at det koster å reparere skader gjort til bilen overstiger en viss prosent av bilens pris. Dette betyr ikke at en restverdi bil er ikke verdt å reparere. Hvis en tyv tok bilen på en joy-ride (versus stripping det av delene eller ødelegge den) før bilen ble gjenfunnet, hvis flomvannet ligget under nivået av bilens elektriske komponenter, og hvis ulykken ikke skade bilens mest vitale deler, kan bilen kjøre i årene som kommer. Fikse en restverdi tittel kjøretøy er en risiko fordi omfanget av skaden er ikke alltid tydelig. Du trenger
Trusted mekaniker
Feilsøkingsprogrammene
Car reparasjon verktøy
Vis flere instruksjoner
hvis kjøretøyet er stjålet eller i en ulykke
1

Ta bilen til en mekaniker til å bestemme sine problemer hvis din kunnskap om biler er minimal.
2

Bruk auto diagnostikk programvare, som grensesnitt med en bilens motorstyring datamaskin (ECU), å samle feilkoder lagret i ECU og finne potensielle årsaker til problemer.
3

Se på bilens paneler for å sørge for at de stiller opp.
4

Sikre foran endespaltene er lik på alle sider.
5

Test dørene for å sikre at de åpner og lukker skikkelig.
6

Åpne panseret og se etter tegn på skade i motorrommet.
7

Fix de identifiserte problemene selv hvis du har kunnskap og verktøy er nødvendig. Hvis du ikke gjør det, leie en profesjonell mekaniker.
8

regelmessig endre bilens olje og komplett regelmessig vedlikehold for å sikre at kjøretøyet vil kjøre trygt så lenge som mulig.

Hvis bilen har vært i en Flood
9

Finn ut om vannet var ferskvann eller saltvann. Fordi saltvann kan korrodere ledninger og tilkoblinger, kan reparasjoner bli kostbart hvis ikke umulig.
10

Se etter rust på noen metalldeler under dashbordet. Hvis du ser rust, betyr det at vannstanden var høy nok til å potensielt skade elektriske komponenter.
11

Se etter rust i sigarettenneren, noe som kan tyde på en farlig høy vannstand.

12

Notice hvorvidt lysene er ute på dashbordet - lys som har gått ut også indikere en høy vannstand
13

Sjekk bilen over for generelt vedlikehold problemer hvis den. vannstanden synes ikke å ha vært for høyt.
14

Bruk auto diagnostikk programvare, som grensesnitt med en bilens motorstyring datamaskin (ECU), å samle feilkoder lagret i ECU og finne mulige problemer.
15

Fix de identifiserte problemene selv hvis du har kunnskap og verktøy er nødvendig. Hvis du ikke gjør det, leie en profesjonell mekaniker.
16

regelmessig endre bilens olje og komplett regelmessig vedlikehold for å sikre at kjøretøyet vil kjøre trygt så lenge som mulig.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71128.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair