Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Juster en bil hjemme

Dekk er nødvendig for et redskap for å bevege seg og når et kjøretøy er riktig justert, kan et sett med dekk vare over 20.000 miles. Når tidlig slitasje på dekket er merkbar, er det på tide å se etter problemer. Du kan vanligvis justere bilen, innenfor en viss nøyaktighet, hjemme. Det tar noen enkle håndverktøy og en liten bit av gangen. Du trenger
Målebånd
Assistant
Wrench satt
3/8-inch skralle og socket sett
Chalk
Vis flere instruksjoner
1

Mål avstanden mellom dekkene ved hjelp av målebånd og en assistent. For å gjøre det, har en assistent holde bladet på målebånd på en av de dekket lugs, og ta måling av av en av de ørene på andre dekk. Måle de samme to referansepunkter. Marker som kabelsko du bruker som referanse med kritt.
2

Mål både foran og bak på dekk. Forskjellen mellom disse to tallene er hvor mye justering er slått av. Hvis fronter av din hjulene peker mot utsiden av bilen, da har du det som kalles "tå ut." Hvis hjulene peker innover, da har du "tå i."
3

Slide under bilen og finne styrestagenes ender. Dette er styringsgruppen Heise deler som kobles til spindelen. Ved slutten av hver trekkstang er en gjenget ende og en låsemutter. Løsne mutteren med fastnøkkel.
4

Snu tie rod slutten med en fastnøkkel. Målet her er å sentrere hjulene, slik at eventuelle endringer du gjør i førersiden du bør gjøre for å passasjersiden. Snu tie rod ender et par ganger og deretter revurderer. Hvis nummeret er verre, da du var å snu i feil retning. Hvis det er bedre, og videre på.
5

Gjenta prosessen til fronten målingen er 1/16 av en tomme smalere enn den bakre. Du bør være i stand til å kjøre ned nedover veien uten at bilen trekker til den ene siden eller den andre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71201.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair