Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en Tensioner Pulley

En strammer skivene på de fleste nyere biler - fra midten av 1980-tallet til å presentere - er faktisk en del av en to-delt komponent kalt den automatiske beltestrammeren. Strammeren jobb er å bruke riktig mengde spenning til Serpentine beltet ved å ansette en intern spiralfjær. Skivene er da festet til strammeren og fungerer som en guide for strammeren for å fungere. I de fleste kjøretøy programmer, kan skivene kobles fra strammeren og deretter erstattet. Men det er best å inspisere funksjonaliteten til strammeren også, siden enheten må fjernes for å erstatte skivene. Vanskelighetsgraden varierer mye per merke og modell. Du trenger
Belt flytting verktøyet med adaptere
Long håndtert box-end fastnøkkel satt
Ratchet og socket sett
kjøretøy-spesifikke reparere manuell
Momentnøkkel
Benk skrustikke

Vis flere instruksjoner
en

Les reparasjon manuell delen som illustrerer fremgangsmåten for å fjerne og erstatte den automatiske beltestrammeren i bilen. Hver motortype i forskjellige biler vil ansette en annen fremgangsmåte. Dette vil bidra til å informere deg om hva du får inn før du starter. Skaff beltet ruting diagram fra repair manual hvis du erstatter beltet også.
2

Finn den automatiske beltestrammeren på siden eller fronten av motoren. Inspisere strammer å bruke riktig verktøy til å slippe spenningen på beltet slik at du kan fjerne det fra skivene. Noen kan inneholde en 3/8-inch firkant-stasjon eller 1/2-inch firkant-stasjonen innløpet som en passende størrelse skralle eller serpentin belte verktøy adapter vil passe inn. Andre kan ansette skruehodet av strammeren skivene seg til pivot strammeren med urviseren.
3

Installer riktig verktøy inn på torget-stasjonen innløp eller bolt hode følger med valgt verktøy og vri strammeren. Reparasjonen håndboken vil illustrere hvilken vei den spesifikke strammer må flytte for å frigjøre spenninger. Som nevnt i trinn 2, beltestrammere som bruker skivene bolt oftest urviserne siden bolten i seg selv vil skru fra skivene hvis dreies mot klokken.
4

Fjern beltet fra den mest tilgjengelige trinse med strammer i den dreibare stilling (se advarsel). La strammer våren for å flytte tilbake til sin sittende stilling nøye og ta av verktøyet. Hvis beltet blir erstattet, fjerne den fra trinse system. Hvis du ikke erstatter beltet, la den forbli intakt med de andre gjenværende pulleys.
5

Finn og fjern den automatiske beltestrammeren bolten (se tips). Fjern beltestrammeren og inspisere baksiden av det for en samkjøre plugg. Dette dowel må settes inn i en vik på motoren riktig å plassere strammer riktig. Den nye strammeren, hvis det er aktuelt, vil gi en ny støpt plugg. Hvis du erstatter hele automatisk reimstrammer, installerer nå og trekk til bolten til spesifikasjonene i reparasjon manuell ved hjelp av en momentnøkkel og en socket og hoppe over trinn 6.
6

Place den automatiske beltestrammeren inn en benk skrustikke, er forsiktig med å ikke stramme klemmene. Mange beltestrammere er laget av lett aluminium og kan lett knekke. Plasser strammeren i skrustikke slik at du kan få tilgang til skivene bolt. Snu skivene bolten mot klokken med en skralle og en stikkontakt. Fjern bolten, den beholder vaskemaskin og skivene. Sett på skivene, vaskemaskin og bolten og stram til spesifisert moment illustrert i reparasjon håndboken. Bytt strammer i motoren og erstatte bolten. Stram til spesifisert moment.
7

Slipp spenningen på automatisk reimstrammer med Serpentine beltet verktøy eller fastnøkkel til å manipulere beltet tilbake på hjulet det ble fjernet fra. Hvis du byttet ut beltet, slange den rundt skivene systemet på riktig måte. Serpentine belter vil passe perfekt og gi liten eller ingen margin for feil. Hvis beltet ikke kommer tilbake på, er det fordi det ikke er riktig justert, er ribbeina på beltet ikke riktig sitter i sporene på ett eller flere trinser, eller feil størrelse beltet ble kjøpt for utskifting.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71317.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair