Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Tegn på problemer for forgasseren

En forgasser er ansvarlig for å kombinere både luft og drivstoff og sende denne luft /drivstoff blandingen i en bilmotor å bli brent, en prosess som skaper motorkraft. En defekt eller feil forgasseren kan føre til en rekke problemer med motoren, hvorav de fleste er knyttet direkte til problemer med luft og drivstoff levering inn i en motor. Svart eksosrøyk

En bil som avgir svart, eller mørk, eksos røyk fra sin eksosrøret er normalt en bil opplever en carburetion problem. En forgasser er ansvarlig for å balansere ut en bilens luft /drivstoffblandingen, en blanding som flyter inn i en bilmotor og blir antent. Hvis en forgasser gjør for mye drivstoff og ikke nok luft inn i en bilmotor, er svart, sotete eksos normalt et resultat.
Hard Starter Tilstand

En bil som skrur men klarte ikke å starte er ofte et tegn på en forgasser problem. Hvis en forgasser choke, som bidrar til å starte en kald motor, blir sittende fast åpen eller ikke greier å åpne i løpet av første start, vil en bil ikke starte eller være veldig vanskelig å starte. En stakk forgasser choke er et vanlig problem hindre en bil fra å bli startet.
Stuck tomgangskjøring

Normalt en bilmotor tomgang varierer avhengig av operativsystem temperatur i motoren. Når motoren er kald, er den inaktiv høyere for å lette motoren varm-up, når varm, tomgang dråper. En bil som har en inaktiv som blir sittende fast på en hastighet (vanligvis på høy tomgang) og unnlater å endre er vanligvis et tegn på en carburetion problem, generelt et problem med forgasseren idle solenoid.
Rough tomgangskjøring

En dårlig forgasseren kan negativt påvirke en bilmotor tomgang. Ved å forstyrre motorens luft /drivstoffblandingen, motor tomgang, og drivstoff flyt, kan en forgasser problem forårsake en bilmotor inaktiv til å bli hakkete og uregelmessig, og i mange tilfeller føre til en bil å stenge.

Engine Manglende

En motor savner, eller feiltenning, kan ofte fordi ved en feil eller feil forgasseren. En motor savner er vanligvis forårsaket av feil eller uregelmessig motor forbrenning. Hvis en forgasser hindrer eller begrenser luft og /eller drivstoff til en motorens sylindre, vil den resulterende motorens forbrenning bli kompromittert, en situasjon som kan føre til en motor miss.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71095.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair