Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Taurus Inner Tie Rod Repair Prosedyrer

The Ford Taurus bruker en rack-and-pinion styring. De indre tie-stenger er de ytre utvidelser av tannstang som kobles til de ytre tie-rod ender. De ytre tie-rod endene er festet til hjulet knokene. Når rattet dreies, skyver stativet ett hjul mens du trekker den andre. De tie-rods fungere som pivot poeng å gi den nødvendige bevegelse on demand. Indre tie-stenger er ikke så lett erstattes som ytre tie-rods ender og spesialverktøy for å utføre reparasjonen vil gjøre jobben mye enklere. Symptomer
p Hvis du legger merke til en uberegnelig styrerespons i din Ford Taurus når du kjører, eller hvis du hører en definitiv clunking støy når du flytter rattet, kan du ha et problem med den indre tie- stang.

En vibrasjon på visse hastighet intervaller kan også indikere en dårlig tie-rod eller tie-rod slutten, men det er best å sjekke komponentene for slark siden andre problemer i fronten eller dekk balanse kan også opprette dette symptomet.

Sjekk fronten ved å løfte forakselen av Taurus og deretter støtte den på bukker. Wiggling framdekk, med en hånd på 09:00 og den andre på 03:00, ved hjelp av raske, korte back-og-tilbake dreies vil avdekke bevegelse eller avgi knocking støy i stativet.

Sett Inner Tie-Rod

Det anbefales å erstatte tie-rods og tie-rod ender i par, men det er ikke nødvendig. Når Taurus er på en heis eller bukker og hjulene er av, må du bryte den indre jam mutteren på ytre tie-rod slutten løs med en 19mm fastnøkkel. Sprøyting rikelige mengder penetrerende oljen vil bidra til.

Måle avstanden mellom ballen ende av det ytre tie-stang ender til låsemutteren på den indre tie-stang er anbefalt. Dette vil bidra til å forhindre overdreven tå målt i grader for hjulet justering når du er klar til å erstatte den ytre tie-rod slutt på den indre tie-rod.

Beholde mutteren nederst i den ytre tie- rod slutten stud vil bli fjernet neste, og deretter en tie-rod slutten avtrekker vil bli benyttet for å skille den ytre tie-rod end fra knoke uten å skade det. Skru den ytre tie-rod slutten for å fjerne det fra den indre tie-rod.

Belg støvel dekker koblingspunktet av indre tie-rod til styringsgruppen rack å beskytte den mot forurensninger. Det er festet på hver ende av støvelen med bandet stropper som må skrues ut og erstattes med radiator-type klemmer for re-installasjon. Et trykk pin eller klinke på den indre tie-rod til rack tilkobling må da fjernes. Dette kan være vanskelig avhengig av hvilken side du erstatter.

Størrelse opp den indre sekskant tilkobling av indre tie-rod til rack-tilkobling ved hjelp av enten en en 5/16 adapter eller en 34 mm adapter ( avhengig av året av Taurus) på den indre tie-rod flytting verktøyet.

Place en stikkontakt på slutten av tie-rod end verktøy og vri den mot klokken. En stor innsats er nødvendig for å knipse det ren pin. Holder stativet side på plass er også nødvendig med en fastnøkkel eller og skiftenøkkel.

Sett den indre tie-rod ved å reversere prosedyren. Hvis en ny ren pin ikke er levert med den nye tie-rod, bruk Locktite på gjengene for å forhindre tie-rod fra skille fra stativet.
A Wheel Alignment

Siden måling av toe er i bare grader, kan man tråd telle på en indre tie-rod eller ytre tie-rod slutten gjøre en verden av forskjell. Toe påvirker plasseringen av dekket og kan slites ut for tidlig slitebane hvis ikke korrigert. Toe justeringer er gjort ved å spinne indre tie-rod til den spesifikke tå målingen oppnås. Dette kan bare gjøres på riktig måte når koblet til en datastyrt hjulet justering maskin. Hver gang en front end komponent er byttet på Ford Taurus, bør hjulet justering kontrolleres og justeres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71263.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair