Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik Re-dekke Båt Seter

Hvis du bruker mye tid på å bruke båten, er det sannsynlig at disse båt seter begynner å skrike for vedlikehold. Ikke bare har setene gjennomgå en masse naturlig slitasje mens du bruker båten, men mor natur kan forlate sine tøffe fingeravtrykk på setene også. Hvorfor ikke ta et øyeblikk for å gi båten en makeover ved å re-dekker de utslitte setene? Du vil være glad for at du gjorde. Du trenger:
Staple remover
Målebånd
Vinyl stoff
Rette pinner
Saks
Seat skum
Møbeltapetsering stift pistol
Møbeltapetsering stifter

Vis mer Instruksjoner
en

Ta båten seter som må dekkes til igjen. Ta til setene med bildesiden ned. Bruk en stift remover å fjerne stiftene som fester stoffet til båten sete. Fjern det gamle pute fra båten seter etter at du har fjernet det gamle stoffet.
2

Strekk den gamle stoffet ut på flatt underlag. Måle hvor lang og hvor bred den gamle stoffet er. Legg ytterligere 6-7 inches til lengden og 6-7 inches til bredden du har målt. Ta disse målingene i et stoff butikken. Kjøp en vinyl stoff av ditt valg. Har en medarbeider kutte stoffet til de målene du har tatt av det gamle stoffet pluss de ekstra inches.
3

Legg den nye vinyl stoffet på et flatt underlag. Lå den gamle båt dekklaget av stoff på toppen av det nye stoff. Bruk rette pinner for å feste kantene av gammelt stoff til det nye stoff. Skjær rundt den gamle stoff, bruker den som et mønster for det nye dekselet.
4

Place de nye puter til båten seter. Strekk den nye vinyl stoff over setene. Bruk stift pistol for å sikre vinyldekselet til bunnen av setene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71113.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair