Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte baklykter på en Lincoln

En manglende eller utbrent baklys er en farlig ting, og ikke minst unødvendig kostbart hvis du får en billett for det. Heldigvis gjorde Lincoln erstatte baklyktene i noen av sine bildeler modeller en ganske enkel prosess som bør ikke ta mer enn en halv time, hvis det gjøres riktig. Du trenger
Lincoln bil
Replacement tail-lyspære
skrutrekker
En venn
Vis flere instruksjoner
en

Forutsatt at bilen er av, og tastene er ute av tenningen, sørg for at du har et trygt sted, nivå og tørre å arbeide. Kontroller at du har god belysning også.
2

Løft bakluken eller heve stammen, avhengig av din modell av Lincoln kjøretøy.
3

Finn bakstake, hvor baklys er plassert, og fjern skruene som holder forsamlingen på plass. Dette bør frigjøre forsamlingen og tillater deg å trekke det helt ut fra søylen (ledningene vil fortsatt være festet, men de vanligvis tilbyr slakk). Hold skruene på et sikkert sted og være sikker på ikke å forlegge dem.
4

Snu baklys forsamlingen igjen i et godt opplyst område og finne den kontakten som huser pære på baksiden av montering. Slå kontakten mot klokken og trekke tilbake bør fjerne pære.
5

Trekk den gamle lyspæren fra nå-free kontakten og sett den til side. Sjekk bruksanvisningen for Lincoln bil for riktig pære stil og antall for å kjøpe for å erstatte den gamle. Når du har en ny pære, skyv den forsiktig inn i kontakten, og pass på ikke å tvinge den -. Det kan bryte
6

Tar den nå nylig monterte pære socket, legg det tilbake i baklys forsamlingen i samme posisjon du tok den ut av øyeblikk siden. Vri den med klokken til den ligger tett inn i huset sitt, og er ikke løs.
7

Skift hele forsamlingen tilbake inn i huset søyle. Det skal gli rett i. Skru baklys forsamlingen helt tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71443.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair