Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte Lavere kuleledd på en Chevy Blazer

Den nedre kuleledd på en Chevy Blazer forbinder den nedre kontroll arm til styringsgruppen knoke. Den kuleledd tillater opp-og nedadgående bevegelse av styre-armen i forhold til suspensjonen, samtidig som muliggjør frem og tilbake bevegelse av knoke i forhold til akseltappen. Skifte lavere og enda øvre kuleledd er ikke en uvanlig reparasjon for denne SUV. Du trenger
Car lift
Pneumatisk slagbormaskin
Impact socket satt
Ratchet
Aksel mutter innvirkning socket (36 mm)
Box-end hånd skiftenøkkel satt
mekaniker ledning
Drill
High-speed borekroner
Stor benkhammer
Pin punsj
Grease pistol og fett
Vis flere instruksjoner
1 < p> Løft Chevy Blazer på en bil heis, slik at styringen ulåst (vri nøkkelen ett klikk i tenningen).
2

Fjern hjulet mutter caps og hjulmuttere ved hjelp av pneumatisk pistol og en stikkontakt. Ta av hjulet.
3

Fjern de to caliper bro boltene med pistol og en stikkontakt. Fjern bøylen montering og støtte det til Blazer bruker mekaniker wire.
4

Fjern rotoren og sett det til side.
5

Løsne aksel mutteren med pistolen og en 36 mm innvirkning socket. Når mutteren er flush til slutten av spindelen, trykker den med hammeren for å skille drivakselen spindelen. Når den er løs, fjern aksel mutter og skive fra akselen spindel.
6

Fjern låsepinner fra øvre og nedre kuleledd sjakter. Fjern kronemutter og løsne den nederste kronemutter til bunnen av det nedre kuleledd aksel ved hjelp av en boks-ende skiftenøkkel. Hvis det er aktuelt, trekk hjulet fartsmåleren beholde fra den øvre kontroll arm.
7

Fjern splinten fra den ytre tie rod og fjern slottet mutteren fra tie rod og aksel. Stryk siden av knoke nær den trekkstang forbindelsen rett ut for å bryte båndet stangen fri fra knoke. Fjern tie rod akselen fra knoke og plasser den ut av veien.
8

Bruk en drill og en høyhastighets bor til å bore ut de tre nagler for originale kuleledd. Hvis kuleleddene har allerede blitt byttet ut, fjern de tre muttere og bolter fra den nedre kuleledd. Punch nagler ut, om nødvendig, med en dor og en hammer.
9

Strike side control arm av den øvre kuleledd med en hammer med stump kraft til å skille kuleledd akselen fra øvre kontrollarmen. Gjenta dette trinnet for nedre kuleledd ved å slå den nedre kontroll arm i nærheten av ballen felles aksel. Fjern den nedre kuleledd kronemutter og knoke forsamlingen. Fjern kuleledd fra kontroll arm. Hvis det er nødvendig, slår nedre kuleledd fra under kontroll arm oppover med en hammer.
10

Bytt kuleledd ved å reversere prosedyren. Sørg for å installere gummistøvel (hvis det ikke er montert i esken). Skru nippelen på bare etter kuleledd og knoke forsamlingen er blitt reinstallert. Fyll smørenippel med en egnet olje til bagasjerommet utvides.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71193.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair