Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Varmeapparat kjerne Failure Symptomer

Alle kjøretøy varmesystemer bruke varmeapparat kjerner, som ligner på små radiatorer i form og funksjon, til å utføre grunnleggende varmeapparat systemet operasjoner. Varmeapparat kjerne svikt kan forårsake en rekke varmeapparat-relaterte problemer og symptomer. Det som følger er en kort liste over de vanligste symptomene på en mislykket varmeapparat kjerne. Cold Heater Output

Et kjøretøy varmeapparat som ikke klarer å produsere varme etter en tilstrekkelig kjøretøy warm-up perioden er ofte et tegn på varmeapparat kjerne svikt. En varmeanordning kjerne er utformet for å produsere varme så snart sirkulerende kjølevæske blir tilstrekkelig oppvarmet av varme fra motoren. En mislykket varmeapparat kjerne mister sin evne til å bli varmet opp.
Leaky Heater Kjerne
p Det er vanlig for en mislykket varmeapparat kjerne å utvikle sprekker i sin kjerne og /eller varmeapparat slange tilkoblinger, sprekker som kan tillate sirkulerer kjølevæske å lekke ut i omkringliggende områder, blant annet i et bilens interiør og /eller motorrommet.
Uberegnelig Heater Funksjon

En ovn system som fungerer uberegnelig --- går fra varmt til kaldt og tilbake igjen kontinuerlig --- er ofte et tegn på en mislykket varmeapparat kjerne. Som et varmeapparat kjerne svikter, begynner det å miste mer og mer av sin varmeapparat kjerne integritet, noe som resulterer i ujevn varmeapparat funksjon.
Slow Heater Warm Up

Normalt et varmeapparat vil begynne å produsere varme etter at et kjøretøy har vært tomgang i noen minutter. Et kjøretøy varmeapparat som tar en unormal mengde tid å varme opp --- 10 minutter eller så --- er ofte et tegn på en varmeovn system som har en mislykket varmeapparat kjerne. Som et varmeapparat kjerne mislykkes, mister det sin evne til å fungere normalt.
Heater Kjerne Noise

Et velfungerende varmeapparat og varmeapparat kjerne montering bør være nærmest støyfritt når i drift. En mislykket (eller sviktende) varmeapparat kjerne forsamlingen ofte lager støy --- sliping, swooshing eller clanking lyder --- spesielt rett etter bilen starte opp og /eller varmeapparat aktivering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71109.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair