Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en Serpentine Belt

The Serpentine beltet er referert til som den eneste stasjonen beltet brukes i de fleste biler i dag. Eldre biler hadde flere utlignet trinser forvaltet av veivakselen som krevde to til fire kilereimer til makten de ulike tilbehør. Serpentine belte slanger langs sentrert trinser til dagens motorer og driver alt tilbehør som trengs. Serpentine belter også bruke en automatisk strammer, som er en fjærbelastet trinse som gjelder riktig stramming innstillingen til beltet og eliminerer behovet for å etterstramme beltet. Du trenger
Ratchet og socket sett
Long håndtert boksen slutten fastnøkkel satt
Serpentine belte verktøy med adaptere
Repair manual
Serpentine belte
Vis flere instruksjoner

en

Finn ruting diagrammet. Mange diagrammene er plassert på undersiden av hetten eller på motorens ramme skinnen nær beltet plassering. I tilfelle er det ingen ruting diagram, se reparere manuell eller illustrere et diagram av din egen før du fjerner beltet.
2

Finn strammer skivene. De fleste ruting diagrammer vil avdekke plasseringen av strammer skivene og hvilken retning de skal flytte den for å avlaste spenningen på beltet. Mens de fleste beltestrammere flyttes med klokken, det finnes unntak. Se i repair manual for riktig prosedyre.
3

Inspiser strammeren å finne riktig verktøy å bruke for å flytte den, og slipp spenningen på beltet. Noen beltestrammere akseptere en boks fastnøkkel eller skralle og socket direkte på bolt hodet på skivene, men mange andre godtar en firkant verktøy, for eksempel en skralle uten en stikkontakt eller en serpentin belte verktøy med en adapter for å plassere i hullet og skru strammeren
4

Sett inn riktig verktøyet på strammeren og slå i riktig retning -. med eller mot klokken - for å slippe spenningen på beltet. Strammerne vil bare bevege seg i en retning og vil binde seg i den andre. Enhver strammer som bruker skruehodet på skivene vil kreve klokken bevegelse som å snu bolten hodet mot klokken ville Løsne bolten fra motorblokken.
5

Fjern Serpentine beltet fra den mest tilgjengelige skivene samtidig holder verktøyet på strammeren.
6

fjerne den gamle Serpentine beltet. Noen belter kan ende opp pakket rundt arbor av fan. Hvis dette er tilfelle, krever det lettvint sette beltet under viften shroud og deretter opp og over viften inne i dekselet for å fjerne. Installasjonen av den nye beltet kan kreve tilbakeføring av denne prosedyren.
7

Sammenligne lengden og rib telling av den gamle remmen til det nye beltet før du installerer for å sikre riktig beltet blir erstattet.
Side 8

Sett nytt belte og sikre at ribbeina av beltene justeres i sporene til de enkelte trinser. Vikle belte rundt de nedre, vanskeligere å nå trinser først og deretter bruke diagrammet til slange rundt de andre det. Påfør spenningen utgivelsen av beltestrammeren igjen og deretter plassere beltet tilbake på den mest tilgjengelige skivene. En beltet blir fjernet eller byttet på tilgjengelige skivene kommer til å være litt stramt, men bør passe på uten å være tvunget på hjulet. Hvis makt er nødvendig, enten i feil størrelse beltet blir satt på eller justeringen av ribbeina og sporene er feil.
9

Fjern alle verktøyene og den gamle belte fra motorrommet og deretter test-starte bilen for å sørge for at beltet er riktig installert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71188.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair