Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan selge en bil for Scrap

Bilen har dødd og det vil koste langt mer å fikse det enn det er verdt. Hva er alternativene? Du kan donere den, selge den, la den i hagen med fargerike blomster blomstre ut av bagasjerommet, eller du kan skrap det for en fin liten fortjeneste. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du får mest mulig penger for junk kjøretøy. Du trenger
Bil
Telefonbok
Volunteers
Tools
Vis flere instruksjoner
en

Vurdere bilen. Bestem hvilke deler av bilen er fortsatt av verdi.
2

Rekruttere frivillige, for eksempel venner og familie, for å hjelpe deg demontere bilen. Det vil gjøre prosessen raskere og morsommere.
3

Fjern eventuelle brukbare deler og komponenter. Du vil ønske å berge så mange nyttige deler av bilen som du kan. Du kan snu og selge disse på Ebay ® eller annonsere i en lokal avis. Det er en god sjanse for at noen med samme merke bilen er på utkikk etter en del som du har, og ville mye heller betale deg en rabattert pris i forhold til full pris på en auto deler butikken.
4

Fjern dekkene. Dette er den største faktoren i å senke skrap verdien av kjøretøyet. Restverdi verft må betale for å kvitte seg med disse, slik som tar bort fra prisen de vil tilby deg.
5

Selg dekkene hvis det er noen tråd overlatt til dem.
6

til så mye skrapmetall som mulig til bilen. Kast gamle bokser, aluminium ytterkledning, jern, eller noen andre gamle metall du kan finne. Ikke legg noe annet enn metall i bilen for å veie den ned. Siden bilen vil bli kondensert, vil alle ekstra metall legge til verdien av skrap bilen.
7

Gå gjennom gule sider, eller se på nettet for å finne en restverdi verksted som vil betale deg å plukke opp bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71025.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair