Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan polere et glass frontrute

Generell slitasje fra elementene kan gjøre frontruten skitnere enn du kanskje tror. Mineralforekomster, vei oljer, forurensning og en rekke andre agenter kan la glass frontruten følelsen modig og grov. I slike tilfeller vil en vanlig glass renere ikke være tilstrekkelig. Du må polere frontruten. Du trenger
Glass polering agent
Microfiber pussefiller
Machine poleringsmaskin (valgfritt)
Glass polering disker
Vis flere instruksjoner
en

vurdere den nåværende tilstand av frontruten. Frontruter som er litt røffere eller ripete vil sannsynligvis trenge en maskin poleringsmaskin å returnere dem til deres "god som ny" tilstand, mens mildt skadet frontrute kan være i stand til å bli polert tilstrekkelig med en liten albue fett.
2

Kjøp et glass polering agent laget spesielt for frontruter. Disse produktene kan finnes på noen automatisk forsyning og jernvarehandelen.
3

Kjøpe eller leie en maskin poleringsmaskin hvis indikert av tilstanden til frontruten og /eller polering produktet du velger. Disse kan også bli funnet på jernvareforretninger, som orbital poleringsmaskiner har en rekke funksjoner utover auto detaljering. Kjøpe minst ett glass polering disk til å gå sammen med maskinen poleringsmaskin.
4

Les produsentens instruksjoner som følger med glass poleringsmiddel til rettmessig formål. De fleste poleringsmaskiner brukes i et sirkulært mønster over hele frontruten, tørke og deretter skylles av med vann.
5

Gå over frontruten med en ren mikrofiberklut for å gi den en endelig rasping og fjerne rester det kan være. Frontruten skal skinne som ny og være glatt å ta på når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70940.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair