Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan rense en Glass frontruten

En ren frontrute er ikke bare en må-ha for en ren bil, er det også en sikkerhet betraktning. Altfor ofte driver er glemme viktigheten av en ren frontrute når du vasker bilen sin. Det er lett å få frontruten super rent og holde det på den måten. Du trenger
Mikrofiberklut
Newspaper
Glass renere
Vis flere instruksjoner
en

Clean eller detalj bilen din først. Du bør vaske vinduene sist slik at de ikke blir forurenset av resten av renseprosessen.
2

Velg hvilken type glass renere du ønsker å bruke. Valgene inkluderer husholdning ammoniakk-baserte glass renere, profesjonell glass renere uten ammoniakk, en eddik og vann, en bilvask såpe og vann eller bare vann alene.
3

Begynn med den indre av frontruten. Dette er lettest tilgjengelig fra passasjersetet, så førersetet er hindret av rattet.
4

Spray rengjøringsmiddelet på en ren mikrofiberklut utenfor bilen hvis du bruker en spray renere . Overspray kan forurense innvendige overflater i bilen din.
5

Bruk lange slag for å bruke støvsugeren til frontruten.
6

Bruk den tørre siden av kluten til å tørke frontruten og fjerne rester av rengjøringsmiddel.
7

Gjenta denne prosessen til det indre frontruten er ren.
8

gå videre til interiøret tilbake frontruten og rengjør den i samme fashion.
9

Løft viskerne opp på utsiden frontruter. De fleste biler har vindusviskere som kan løftes og låses på plass for å rengjøre glasset under.
10

Rengjør de utvendige frontruter på bilen din. Du må kanskje bruke en liten albue fett å få bugs, fugleskitt og andre vanskelige å fjerne materialer.
11

Hold frontruter ren ved å ta vare på vindusviskerne. Når du rengjør dine frontruter, tar tid å rense vindusviskerne også, og sjekke deres tilstand. Vindusviskere bør erstatte med jevne mellomrom, og vinduspusser væske bør holdes fullt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70941.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair