Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Saturn Soltak Problemer

På 1980-tallet ble kompakte biler fremtredende hovedsakelig på grunn av sin rimelige pris og effektiv kjøring ytelse. De første kompakte biler ble produsert av tyske og japanske selskaper, og som svar på dette, General Motors i USA kom opp med sin egen linje av kompakte biler, gjøre det under navnet Saturn. Problemer

Saturn biler vedtok de mindre, plassbesparende funksjoner i kompakte biler som de av Honda og Toyota, men de innlemme den amerikanske tradisjonen med hyggelig transport med blant annet soltak. Denne tradisjonen er imidlertid ikke komme uten problem, er den vanligste av disse soltaket jamming. Dette resulterer i et soltak som ikke åpne eller lukke, og kan ende opp fast i en halv åpen, halvt lukket posisjon.
Årsaker

Jamming er forårsaket av en rekke årsaker, men skjer hovedsakelig som et resultat av blokkering av noe av modulene fra å rulle jevnt. Hvis et objekt befinner seg på banen som soltaket bruker til å åpne og lukke, og kraften i soltaket bevegelse er ikke nok til å skyve forbi det, vil taket bli sittende fast, ute av stand til å bevege seg forbi det punktet som blir blokkert. Soltak kan også slutte å fungere som følge av elektriske problemer som soltaket slutter å svare til å trykke på knapper som forteller det til å åpne eller lukke.
Reparasjon

Mens profesjonell reparasjon av en sertifisert Saturn mekaniker er anbefalt, er det også kits tilgjengelig for kjøp som noen ganger lar deg unjam soltaket og få det tilbake til stand. Hvis du bestemmer deg for å gjøre bruk av en selv-reparasjonssett, fortsette med forsiktighet, som du kan gjøre garantien ugyldig eller forårsake ytterligere skade som kan resultere i en mer kostbar reparasjon.
Consumer Response

Når det gjelder soltak problemer, Saturn eiere er mer åpne mot å fikse problemene på egen hånd, snarere enn å søke profesjonell hjelp. Dette kan tilskrives det faktum at soltak er mer av en add-on funksjon som garantien dekker ikke alltid. Saturn brukere som opplever soltak jamming normalt stole på lappesaker og utføre feilsøking av seg selv i motsetning til å bruke en profesjonell mekaniker.
Betydning

Opplever takluke problemer kan resultere i store hodepine for Saturn eiere. Sammen med irritasjonen av å være ute av stand til å styre åpning og lukking av soltaket selv, eierne er også gjenstand for indre skader hvis fast i åpen posisjon. Interiøret i bilen kan oppleve mye skade fra solen, eller bli uren mot regn. Soltak problemer som oppstår som følge av elektriske problemer kan også være faresignaler for motgående store elektriske problemer som kan repareres på en mer kostnadseffektiv måte hvis fanget tidlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71382.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair