Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan fikse Sukker i en Gas Tank

Oppdage at sukker har blitt satt i bensintanken på en bil kan føre til ekstrem panikk for bilens eier. Dette er hovedsakelig fordi legenden sier at sukkeret vil smelte i tanken og deretter sende til motoren, hvor det vil bli en slags sement og ødelegge bilen. I dette tilfellet, derimot, er legenden bare fiksjon. Faktisk ikke sukker ikke oppløses i bensin, som bevist av professor John Thornton ved University of California, Berkeley, i 1994. Sukker kan føre til noen problemer, imidlertid, og rense ut stoffet kan hindre skader på bilen og høye kostnader for eieren. Du trenger
Dieselfilter
drivstoffpumpe
lær arbeidshansker
Wrench
Wire cutters
Vis flere instruksjoner
en

Skift drivstoffilteret. Sukkeret første stopp blir bilens drivstoff filter, som har jobben med å samle faste stoffer. Hvis du ikke jobber med biler regelmessig, bør du vurdere å ha en mekaniker skifte filter for deg. For å gjøre det hjemme, kan du følge Resource 1 til bilen Pros, som har illustrerte instruksjoner og forholdsregler for å endre din drivstoffilter.
2

Endre bensinpumpen. Hvis sukker har gått gjennom bilens drivstoff filter, deretter sin andre stopp blir bilens drivstoffpumpe. I likhet med drivstoff-filter, vil pumpen også må endres. Dette er en komplisert prosedyre og skal være ferdig innen en mekaniker. Hvis du ønsker å prøve å endre bensinpumpen på bilen din hjemme, kan du følge linken på Resource 2 til Auto Media, hvor det er komplette illustrerte trinnene for å endre en.
3 < p> Ta bilen til en mekaniker hvis sukker har allerede gått gjennom filteret og pumpen. Hvis sukker har gjort det at langt, vil dens neste stopp være bilens brenseltilførselsrør system, som forgasser. Den bilmekaniker vil ta tanken ut av bilen og rengjør den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71442.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair