Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Sett Driving Lys på en GMC Truck

The kjørelysene - mer kjent som kjørelys eller DRL - på GMC lastebiler bruke en ambient sensor til å operere properly.There er også et vanlig problem med dem brenne ut mye. Dette kan i stor grad skyldes det faktum at billig vanlige automotive pære erstatninger blir brukt og deretter være i "på"-posisjon for det meste av tiden. For å få tilgang til DRL montering, må du først fjerne den øvre frontlys forsamlingen. Du trenger
rettholt skrutrekker (valgfritt)
Pære
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og deretter tilnærming frontlys forsamlingen må du fjerne .
2

Finn frontlys forsamlingen beholde pins. De er plassert på toppen av forsamlingen på både høyre-og venstre side. De er låst inn i plast grill /radiator dekselenheten.
3

Slå toppen av låsepinnene nedover (mot deg), enten ved å bruke en finger eller en linjal skrutrekker og lirke den ut av grill /radiator dekselenheten klipp.
4

Dra rett opp på låsepinnene når de er låst opp. Du kan nå flytte den øvre frontlys forsamlingen ut fra hulrom sin. Bruk rettholt skrutrekker og løft forsiktig opp på ledningsnett låsetappen tilkoblinger av høy og nærlys på baksiden av frontlys forsamlingen. Fjern forsiktig og plasser den på et trygt sted der ingen skade vil komme til det. Du vil nå ha tilgang til nedre DRL forsamlingen.
5

Reach ned bak DRL forsiktig og plasser hånden på DRL kontakten. Slå den mot 1/3 av en tur for å løsne den fra DRL forsamlingen. Pæren festet til wire og kontakten kan alle bli løftet opp og bort fra forsamlingen til å få tilgang til pære fjerning.
6

Trekk lyspæren ut av kontakten og sett inn ny pære. Testing av ny pære før montering frontlys forsamlingen er vanskelig, spesielt hvis du skifter lyspære i en garasje eller andre innendørs anlegg. Å plassere en lys opp nær ambient sensor - som ligger på midten av dashbordet - kanskje eller kanskje ikke fungere ordentlig. Hvis skifter lyspære utenfor, slår på GMC lastebil vil gi deg beskjed om pæren fungerer. Husk å slå den av før montering.
7

Sett kontakten inn i DRL montering og juster offset hakk til dagslys forsamlingen. Slå klokken 1/3 av en omdreining for å låse kontakten på plass. Erstatte ledningsnett forbindelser til frontlys forsamlingen. Installere montering og sett inn igjen låsepinnene. Sørg for å låse dem tilbake på plass ved å svinge topper oppover i setene. Fjern verktøy, gammel pære og noe annet rusk før du lukker panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71210.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair