Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan velge en personlig OBD2 Reader

The Electronic Control Unit (ECU) i en bil gir informasjon om aktuelle problemer at bilen kan ha oppstått, samt saker som kan bli problemer i fremtiden. De OBD2 leser nedlastinger denne informasjon i form av koder og deretter oversettes disse kodene til et format som eieren eller mekaniker kan forstå. Det finnes mange typer personlige OBD2 leserne tilgjengelig for kjøp, alt fra enkle til avanserte. Instruksjoner
en

Bestem type OBD2 personlig leseren du trenger. Noen lesere kan stå på egenhånd, mens andre krever ekstra utstyr, som en bærbar datamaskin. Håndholdte lesere er enkle å betjene og transportere mens PC-baserte lesere har ubegrenset lagringskapasitet og høyere oppløsning skjermer (se Resources nedenfor).
2

Look for en leser som kan lese både generiske koder og produsentens -spesifikke koder. Generiske koder er de som er pålagt ved lov, og de varierer fra P0100 til P1000. Produsent-spesifikke koder er de laget av produsentene for spesifikke biler og disse kodene kjøpe all høyere enn P1000.
3

er en leser laget spesielt for den type bil du kjører. For eksempel, hvis du kjører en Volkswagen eller Audi, kan du få størst utbytte av en strekkodeleser laget spesielt for å identifisere problemer som er unike for disse bilene.
4

Velg et personlig leser som kan fjerne så vel som lese feilkoder (DTC). Slike lesere er i stand til å slette alle kodene som vises, samt slå av "Check Engine" light.
5

Velg en OBD2 personlig kortleser som kan støtte alle protokoller. Standard protokoller inkluderer SAE J1850 PWM, SAE J1850 VPW, ISO 9141-2, ISO 14230 KWP2000 og ISO 15765 CAN. Pinnene som er tilgjengelig på 16-pin hunn port i bilen indikerer hvilke av disse protokollene er kompatibel med datamaskinen i bilen.
6

Velg en leser som kan vise koder i mer enn én språk. Hvis du er flerspråklig, eller reiser du ofte til andre land, kan en leser med en slik funksjon være viktig for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70960.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair