Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Grunnleggende Vilkår for en bil garanti

Hvis du planlegger å kjøpe en bil som tilbyr noen form for garanti, er det en god idé å forstå nøyaktig hva bilens garanti vil dekke. I de fleste tilfeller vil garantien tilby noen grunnleggende begreper. Disse vilkårene inkluderer vanligvis en standard drivverk garanti og kanskje til og med en støtfanger til støtfanger garanti og spesiell statlig opprettet utslipp dekning. Ved å forstå de grunnleggende begreper som finnes i mange bil kontrakter, kan du bedre avgjøre hva slags dekning du faktisk får. Støtfanger til støtfanger

Denne type garantier er også ofte kalt "basic garantien" og vil typisk dekke alle fabrikkinstallerte deler mot alle typer feil i sin produksjon og utførelse. Et eksempel på denne typen sikt ville være en 5-year/100, 000 kilometer garanti tilbys av bilens produsent.
Powertrain Garanti
p Som navnet "drivverket" ville foreslår, innebærer dette vanligvis de delene av bilen som er nødvendig for å gjøre bilen stasjonen. Mest typisk vil du finne din motor og girkasse dekket under dette området, selv om andre bildeler som aksler kan inngå. Du bør merke deg at nøyaktig hva som er dekket kan variere fra produsent til produsent, og selv fra bil til bil i samme selskap. Sjekk den fine print i denne delen for å finne ut hva som er dekket. Vanligvis disse garantiene er heller ikke overdras. Dette alternativet kan også bli referert til som drivverk.
Federal Utslipp Garanti
p Dette er en føderal garanti som er dekket i alle 50 stater og er opprettet ved hjelp av to typer systemer: Utslipp Defekt Garanti og utslipp Ytelse Garanti. Ifølge Environmental Protection Agency (EPA), dekker ytelse garanti eventuelle reparasjoner utført i de første to år eller 24.000 miles av bilbruk fordi bilen ikke klarte et utslipp test. Samme tidsperiode gjelder mangelen garanti. Visse deler er også dekket for lengre perioder og kan bestemmes ved EPA.gov (se referanser).
Korrosjon Garanti
p Som navnet antyder, dekker denne delen rust-gjennom perforeringen på metallplater. Denne garantien vil variere i lengde på et kjøretøy-by-kjøretøy basis og vanligvis utelukker skader forårsaket av riper, hakk og bulker. Du kan vanligvis finne denne informasjonen i bilens instruksjonsbok
Advarsel -. Les Fine Print

Mens en full drivverket garanti kan virke som en utmerket legge på til din bil kjøp, vil du ønsker å lese den fine print for å sikre at det ikke er noen unntak til den delen av garantien. Denne regelen gjelder for hele garanti kontrakt så sørg for å lese liten skrift for å finne ut nøyaktig hva som dekkes og hva som er utelukket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71284.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair