Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan kjøpe en puteblokklager

En puteblokklager er en selvsmørende montert peiling, også kjent som en VVS-blokken, som ofte brukes til å støtte en roterende aksel. Blokken lageret er montert på en parallell linje med den roterende aksel. De brukes ofte i tube kjeden transportsystemer. De forskjellige rullende aksler som utgjør et langt bånd, slik det finnes i store fabrikker, er festet på plass ved hjelp av puteblokklager, men lageret er montert løst nok til å tillate akslene til å rotere rundt og drive transportbåndet mye som på hjulene på en tank. Du trenger
Detaljert transportbånd system blåkopier
Shaft størrelse målinger
Radial og skubb lastkravene
Vis flere instruksjoner
Retail
en

Besøk din lokale jernvarehandel, eller nærmeste Home Depot eller Sears butikk.
2

Gi dine planer, inkludert aksel størrelse målinger og radial og trykkbelastning krav, til en ekspeditør. Shaft størrelsen er rett og slett lengden og bredden på akslene du skal bruke i et transportbånd system. Radial og trykkbelastning er maksimumsvekter av objektene du trenger å støtte sammen din transportbånd system, og hvor raskt du vil ønske å være i stand til å drive dem sammen som system. En ekspeditør kan beregne riktig peiling størrelse fra disse tallene.
3

lete etter passende-size modeller laget av støpejern eller presset stål for høyeste kvalitet og kjøpe etter behov.

Online
4 p Hvis din lokale forhandler jernvarehandel ikke har den modellen du trenger, ta spesifikasjonene du har mottatt og logge inn på ulike nettsteder for generell maskinvare og blokk bærende leverandører, for eksempel Grainger.com, TheBigBearingStore.com eller PillowBlockBearings.com.
5

Bla valg av pute blokk kulelager tilgjengelig for å finne den modellen som trengs for prosjektet. Sammenligne prisene på ulike nettsteder for å finne det beste tilbudet.
6

Klikk på "Kjøp nå" eller "Add to Cart" og følg instruksjonene på webstedet for betaling og levering.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71285.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair