Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan bygge en Honda Motor

Instruksjonene i denne artikkelen forutsetter at du har de nødvendige verktøy og grunnleggende mekanisk evne nødvendig for å fullføre en motor gjenoppbygge. Det er umulig å dekke alle Honda-motor, men vil disse detaljene være felles for alle Honda motorer. Dette også ment å gjøre gjenoppbyggingen så billig som mulig samtidig opprettholde profesjonelle resultater. Du trenger
Momentnøkkel
Digitale calipers
Ring kompressor
Ring installatør
Valve våren komprimere verktøy
Vis flere instruksjoner
1

Husk at alt i denne prosessen som er fjernet må returneres til sin opprinnelige posisjon. Det anbefales å ta et egg kartong og nummer det i forhold til sylindere og sette alle ventil deler i dette. Få en boks klar, og det vil bli brukt til stemplene.
2

Fjern eksos og inntak manifold. Ta belter og tilbehør (servopumpe, dynamo, kompressor). Fjern Veivakselremskive.
3

Fjern tennplugger, dekker ventilen dekselet og timing belte. Fjern timing beltestrammeren og timing belte. Husk å ikke slå av motoren ved sveiv eller kamaksel tannhjul når beltet er av som for å hindre ventilene fra å treffe stemplene.
4

Fjern kamaksler ved å løsne boltene. Løsne de utvendige bolter først, arbeider mot midten boltene slik at du ikke deformere cam. Hold alle cam caps for som du fjerner dem --- de må gå tilbake på på samme sted fra der de ble fjernet. Inspisere alt for slitasje som det er fjernet. Dette vil avgjøre hva som er slitt og om det vil være bedre å kjøpe en brukt hodet på skraphandleren.
5

Se på lander på hodet der kammene sitte og på caps. Se etter slitasje som lunder, scoring eller misfarging.
6

Bytt cam caps og løst installere boltene. Se på kamakslene en om gangen og se om det er noen riller på lagerflatene som er synlige. I så fall kan de ikke være dypt nok til å føle med neglen din. Hvis du kan føle dem med neglen din, de er ødelagt og må erstattes. Måler alle flikene av begge kammene (eller kammen hvis det er en enkelt kam-motor) med målepunktene. På en enkelt kam, vil en flik være eksos og det neste inntak og så videre. Måle alle eksosen og deretter tablettene og de bør alle være den samme innenfor 0,02 tusenvis av en tomme. På en dobbelt kam, er en kam utløpskamnesen og den andre er inntakskamakselen. Se etter slitasje på alle fliker.
7

Fjern hodet ved å løsne boltene fra utsiden først og flytte innover. Bruk en X mønster. Nå legger hodet på siden og hell vann i innsugningsportene og se etter lekkasjer ved ventilene. Markere eventuelle ventiler som viser lekkasjer så setene kan inspiseres om ventilene er fjernet. Snu hodet over og gjøre det samme med eksosen.
8

Fjern ventilene og inspisere ventilseter for slitasje. Se etter sprekker mellom inntak og eksos ventiler. Se på ventilførere og se om de ser helt rund. Fjern en av ventilene. Sett ventilføringen i tomrommet (opp-ned), og se om den har side-til-side bevegelse. Hvis det er side-til-side bevegelse, guidene er dårlige. Hvis de ikke er for løst eller bare knapt merkbart de kan være riflet på verkstedet. Ringer maskinen butikken og fortelle dem hva tilstanden hodet er i og få et tilbud på pris for å reparere og sammenligne det å erstatte den med en brukt hodet.
9

Fjern stemplene og sette kobler stang caps tilbake på sine respektive stempler. Har maskinen butikk varm tank på Honda-motoren og fødte sylindrene. Hvis du går for å snu sveiv eller kjøpe en brukt renovert sveiv huske dette viktige faktum: Du ønsker ikke en sveiv som er mer enn 10-10. Hvis det er kuttet mer enn ti tusener av en tomme, er det ingen tuffride venstre. Tuffride er herding materialet satt på tidsskrifter. Med ingen tuffride, vil lagrene slites på en raskere hastighet. Kontroller at du har stengene størrelse til kranken om du bruker den gamle sveiv eller kjøpe en ny eller brukt sveiv.
10

Kjøp et sett med stempler og ringer for den aktuelle over-size at maskinen handle kutte blokken. Kjøp et nytt sett av lagrene. Installer veivaksel og lagrene. Installer stemplene og ringene. Installer oljepumpe, slik at du prime det med olje først. Installer bunnpannen.
11

Installer hodet og trekk det ned i riktig rekkefølge. Installer vannpumpe, beltestrammeren og kabelføringstrinsen. Installer timing belte og sjekk taktmerkene å sørge for at de stiller opp.
12

Installer timing belte dekker, veivakselen skivene og tilbehør belter. Installer inntak og eksos manifolder, deretter installere resten av tilbehøret i motsatt rekkefølge de ble fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71033.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair