Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner en Dodge Stealth Dynamo

Skifte dynamo på din Dodge Stealth krever løfte bilen. Flere andre komponenter må fjernes for å få tilgang til boltene. Selv om det ikke akkurat en lett oppgave å fjerne og erstatte dynamoen på bilen din, gjør-det-selv-mekanikere kan gjøre dette med noen grunnleggende verktøy. Du trenger
Jack
Jack står
Hjulkiler
Tire jern
Ratchet og socket sett
Phillips-skrutrekker
strikken
Show Mer Instruksjoner
en

Kontroller at Dodge Stealth er parkert (eller dyttet) på en flat asfaltert underlag. Åpne panseret og koble fra minuspolen, deretter isolere den slik at den ikke vil uhell recontact terminalen innlegget.
2

Sprekk til mutrene på venstre foran (førersiden) wheel 1/8 av en tur med dekk jern. Plasser hjulblokker foran og bak av en av de bakre hjulene. Løft bilen med jekken, og sett den på bukker. Fjern hjulmutrene og deretter hjulet.
3

Fjern boltene og pop-ut klipp som holder splash skjold til bilens understell. Bruk skralle og en stikkontakt for boltene og en Phillips-skrutrekker for klippene. Fjern driver's-side motordekselet gjennom rattet også. Koble fra de lavere klipp med skrutrekker, og fjern de øvre boltene med skralle og socket.
4

Løsne boltene på klimaanlegget vakuum /sugerøret på toppen førersiden av motoren. Løft linje opp, og fest den til panseret med en strikk ledningen. For turbo-utstyrte modeller, må du også koble fra intercooler linjer for å få tilgang til dynamoen.
5

Løsne midtbolten strammer skivene ved å vri den mot klokken. Ikke fjern bolten. Løsne det nok slik at trinse wiggles litt. Drei strammeren bolt på toppen av skivene mot urviseren for å avlaste spenning på beltet. Når nok spenning er lettet, kan du skyve remmen av wiggling strammer skivene.
6

Fjern A /C kondensator fan på den doble overliggende kamaksler modeller. Dette gjør fjerning av den nedre brakett dynamo bolt festet til braketten enklere. På enkle overliggende kamaksler kjøretøyer, bør du vurdere å fjerne radiator - selv skille dynamo fra braketten kan tillate deg å fjerne dynamoen uten å måtte trekke ut radiatoren
7

Fjern B terminal cover,. deretter fjerne låsemutter under den. Fjern de resterende elektriske tilkoblinger til generatoren.
8

I øvre motorrommet, fjern festebolten til oksygen sensor kontakten festet til dynamo braketten. Trekk ut de to dynamo boltene på førersiden over strammer skivene. Fjern de to gjenværende boltene på den andre siden, som støtter dynamoen med hendene slik at det ikke faller ned og skade radiatorfinnene. Løft ut dynamoen fra opp over motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71410.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair